Exkluzív megjelenések

A HVG Állásbörzén 8 000 – 9 000 tudatos álláskereső látogatja. Szeretné, ha a közel 200 kiállító közül az Ön cégére figyelne fel a legtöbb tehetséges érdeklődő? Akkor érdemes kiemelt megjelenésben gondolkodni! A rendezvényen korlátozott mennyiségben elérhető szolgáltatások keretében biztosítunk partnereinknek erre is lehetőséget. Ismerje meg ezek formáját, és megrendeléshez keresse munkatársainkat még ma!

Ha cégük számára nagyon hangsúlyos cél a munkáltatói márka építése, továbbá nagy számban toboroznak, és emiatt szeretnék elérni az álláskeresők minél szélesebb rétegét, akkor ez a megjelenés ideális megoldás!

Kiemelt állásajánlóként megjelennek:

 • a rendezvény online felületein (pl. honlap, social media felületek)
 • a HVG Állásbörze kommunikációs anyagain (pl. City light és A2 plakátok, kiadványok)

Ezt a megjelenési lehetőséget területi kizárólagossággal, így korlátozott számban biztosítjuk (minden területen maximum 1 cég lehet kiemelt állásajánló). 

Szeretné, ha a HVG Állásbörzének látogatói figyelemfelkeltő formában találkoznának cégük nevével? Kiemelt megjelenésben gondolkodik az egyik legnépszerűbb programhelyszínen? Akkor ebben a szolgáltatásban érdemes gondolkodni.

Mit tartalmaz a szponzorációs csomag?

Az ElőadóTér a partner nevét viseli nemcsak a helyszínen, de a rendezvény előzetes kommunikációs kampánya során is.

 • Kiemelt megjelenés print anyagainkon (HVG Állásbörze kiadványában, plakátokon)
 • Hangsúlyos megjelenés, akár saját arculati színeit használva a rendezvény online felületein (honlap, social media oldalon)
 • Molinó kihelyezés az ElőadóTéren a vetítővászon alatt (szervezők készítik), roll up/pop up fal kihelyezése a színpadon
 • Az előadások 10 perces szüneteiben vetített videók között a szponzor neve és egy max. 1 perc hosszúságú Employer Branding videó megjelenítése

Cégének kiemelten fontos a női munkavállalók megszólítása? Szeretné, ha termékeit a hölgyek minél szélesebb körben megismernék? Akkor legyen az Önök cége a Női KarrierSarok névadó szponzora. Vállalatuk nevét nemcsak a helyszínen, de a rendezvény előzetes kommunikációs kampánya során is használjuk, ráadásul egy támogatásra érdemes céllal szorosan összeforrva jelenik meg.

A szponzorációs csomag a következőket tartalmazza:

 • támogatói megjelenés az Állásbörze online felületein (Employer Brand online profil a rendezvény honlapján; a Női KarrierSarok programjait bemutató menüjében és banner forgó rendszerben a látogatói aloldalakon, a rendezvény közösségi média felületein)
 • a női KarrierSarok a szponzor neve támogatásával elnevezés feltüntetése a 80.000 példányban megjelenő Állásbörze Karrier Iránytűben
 • promóciós anyagok elhelyezése a látogatók mappájában (10 000 db)
 • roll up vagy molinó kihelyezése a rendezvény területén
 • az előadások 10 perces szüneteiben vetített videók között 1 perces kisfilm vetítése

Fontosnak tartja, hogy az álláskeresők felkészülten és magabiztosan érkezzenek leendő munkaadójukhoz? Álljon ennek támogatása, kiemelése mellé szponzorként! A rendezvény stílustanácsadójaként megjelenő partnerünk számára olyan kiemelt megjelenést biztosítunk, mely garantálja a börze több mint 10 000 látogatójának hatékony elérését. 

A szponzorációs csomag a következőket tartalmazza:

 • kiemelt print támogatói megjelenés (kiadványban, plakátokon, kuponok elhelyezése a látogatók mappájában)
 • online támogatói megjelenés (honlapon, a rendezvény közösségi média felületein, az álláskeresőket felkészítő leveleiben)
 • roll up vagy molinó kihelyezése a rendezvény területén
 • 2017-es business fashion trendek bemutatása próbababákon a rendezvény egy kiemelt helyszínén*
 • az előadások 10 perces szüneteiben vetített videók között 1 perces kisfilm vetítése, vagy a következő üzenet megjelenítése: „A HVG Állásbörze hivatalos stílustanácsadója a szponzor neve”

Megragadná a látogatók tekintetét? Érdekessé és látványossá tenné cégük megjelenését, standját? Válasszon kopásálló padlómatricát üzenetük átadására. A laminált felület a rendezvény teljes időtartama alatt megőrzi színvilágát és funkcióját!A kiállítói térben kapott vizuális élmény fokozására kiválóan alkalmas megjelenés. Figyelemfelkeltő, legyen szó akár a bejárattól standjukig vezető úton, akár az adott stand körüli területen lefektetett kreatívokról. Ezeken a felületeken elhelyezett üzenetekkel nagyon hatékonyan és kreatívan szólíthatják meg célcsoportjukat.

Megjelenési formák:

 1. Mutasson utat leendő kollegáinak! 
  Ezzel a megoldással látogatóinkat a bejárattól szó szerint a standjukig vezetheti. Lehet a tevékenységükre utaló kreatív felület (pl. útburkolat, leszállópálya, csővezeték, nyák-lap, stb.), de akár nyíl, cégük üzeneteit tartalmazó buborék, négyzet, stb. Bármilyen, cégük arculatának megfelelő megjelenés megoldható, mely egy összefüggő „vonalként” vagy egymás után helyezve az álláskeresőknek a standjuk felé irányítja.
 2. Ragadja meg a standjához érkező látogatóink figyelmét, már azelőtt, hogy megszólítaná őket!
  Ez a megjelenés kiváló lehetőség a munkáltatói értékígéreteik (EVP), különleges eredményeik és büszkeségeik, Employer Branding üzeneteiket megismertetésére. Alkalmas a vállalatukról kevésbé ismert információk átadására. A stand körül elhelyezett figyelemfelkeltő üzenetek jó alapot adhatnak az álláskeresőknek a személyes beszélgetések kezdeményezésére is. A felület lehet futószőnyeg, buborék, négyzet vagy egyéb egyedi megoldás.

A szolgáltatás díja megoldástól függően egyedi ajánlat alapján kerül meghatározásra.

Szeretné, ha a látogatók az Ön cégével találkoznak ELSŐKÉNT a rendezvényre érve? Ha fontos Önnek az employer branding, adjon eggyel több impulzust célcsoportja képviselőinek!

A rendezvényen való részvétel első lépése a szakterületi kapuknál történő becsekkolás, mely során partnerünk logójával ellátott karszalagot adunk látogatóinknak. A karszalag viselése a rendezvényen való tartózkodás teljes ideje alatt kötelező, így a legfontosabb üzenet garantáltan eljut célközönségéhez.

A megjelenéssel a szponzor nagyon pozitív benyomást gyakorolhat azokra a nőkre, akik tudatosan, hosszabb távon szeretnék látni lehetőségeiket, és fontos számukra, hogy családbarát munkáltatónál dolgozzanak.

A szponzorációs csomag a következőket tartalmazza:

 • támogatói megjelenés a HVG Állásbörze honlapjának Játszóházat népszerűsítő aloldalán
 • a Játszóház bejáratának arculati elemekkel való dekorálása, valamint a vállalat releváns programjának bemutatása (ennek elkészítése a szervező feladata, a megrendelővel való előzetes egyeztetés alapján)
 • minden kommunikációs felületen, ahol a Játszóházat említjük, és arra lehetőség nyílik, a következő megnevezést alkalmazzuk:
 • „Játszóház a(z) Szponzor neve támogatásával” Szponzor neve Játszóház
 • Az előadások 10 perces szüneteiben egy slide is népszerűsíti a Játszóházat, ahol a támogató partner neve is megjelenik 
 • Dedikáltan 2 fő hosztesz várja a bejáratnál a rendezvény női látogatóit, és számukra átnyújtja a partner promóciós csomagját, termékeit (A termék biztosítása a Megrendelő hatásköre)

A HVG Állásbörze nagy népszerűségnek örvendő, közel 1 500 álláskeresést segítő személyes konzultációt biztosító Tanácsadói Tere a partner nevét viseli nemcsak a helyszínen, de a rendezvény előzetes kommunikációs kampánya során is (listaáron több mint 65 millió forint összértékű megjelenést tervezünk), így nevük egy támogatásra érdemes céllal szorosan összeforrva jelenik meg.

A szponzorációs csomag a következőket tartalmazza:

 • kiemelt megjelenés a rendezvény print anyagain (a HVG Állásbörze Karrier Iránytűben, a tanácsadásokat bemutató oldalon arculati színeinek használatával, a helyszíni plakátokon)
 • kiemelt megjelenés a vállalat arculati színek használatával az online felületeken (Employer Brand online profil a rendezvény honlapján, kiemelt megjelenés a programok aloldalán, bannerelhelyezés, poszt a HVG Állásbörze hivatalos Facebook-oldalán)
 • az előadások 10 perces szüneteiben vetített videók között megjelenik a következő üzenet: „Az Tanácsadói Terület programjai a szponzor neve által valósultak meg”, és egy max. 1 perc hosszúságú Employer Branding videót is lejátszunk
 • minden felületen, ahol a rendezvény tanácsadásai megjelennek (cikkek, hírlevelek, e-DM-ek, postok, stb.), ennek helyszínét szponzor neve Tanácsadói Terület említjük
 • a Tanácsadói Terület „belépőkapuját” a szponzor arculati elemeit, színeit és nevét jelenítjük meg
 • igény szerint-promóciós ajándék kiosztása a tanácsadásokon résztvevők számára (a promóciós terméket a megrendelő biztosítja)

Fontos a vállalatuk számára az Employer Branding? Mit szólna ahhoz, ha a kilátogatók a helyszínről utolsó impulzusként az Önök üzenetével találkoznának? Akkor ez a megjelenés ideális eszköz erre!

Javasolt üzenet például: „Búcsúzik a HVG Állásbörze látogatóitól a Vállalat neve. Várjuk jelentkezésed, ha érdekel a tervezés, építés, gyártás, beszerzés, mérnök-informatika.”Korlátozás: a megjelenés korlátozott számban biztosítható, a HVG Állásbörze 1 partnere számára érhető el az a szolgáltatás. 


Az árakról itt tájékozódhat.