Helyszíni szolgáltatások

A HVG Állásbörze szolgáltatásai a hatékony megoldásokkal és magas színvonalú ellátással támogatják törekvéseit. A következőkben olyan kiegészítő szolgáltatásokat olvashat, amelyek a helyszíni megjelenésüket teszik kényelmesebbé.

Megnevezés

Leírás

   
Meleg ebéd a kiállítói étteremben (fő/nap) A két nap folyamán a Kiállítói Kávézóban exkluzív ellátással, a kiállítói étteremben a meleg ebéddel várjuk Önöket. Annak érdekében, hogy igényeiknek a leginkább megfelelő catering szolgáltatásokat nyújthassuk, részekre bontottuk, és ezeket külön megrendelhető formában tettük elérhetővé.

Kiállítói belépő A megrendelt stand ára a stand méretének megfelelő számú kiállítói belépő biztosítása (mindkét napra stand m2-enként 1 fő részére) Szeretné, ha minél több kollégája venne részt a rendezvényen, támogatná a toborzást? Adott a lehetőség! Az alapszolgáltatásként járó belépőkön túl is rendelhető belépő.

Parkolóhely (1 személygépkocsi részére/nap) A standos megjelenéshez mindkét napra stand 4 m2-enként 1 személygépkocsi részére biztosítunk díjmentes parkolást a rendezvénycsarnokhoz tartozó parkolóházban.  További parkolóhely vásárolható.

Saját hostess bérlése standra (/fő/nap) Saját hostesst kap standjához, aki segítségére lehet a Standjához való invitálásban.

Saját hostess bérlése standra (/fő/óra) Saját hostesst kap standjához, aki segítségére lehet a Standjához való invitálásban.

Stand berendezését segítő személyzet (/fő/óra) Standjuk berendezését, dekorációs elemeik pontos elhelyezését, rollupok, popup-falak felállítását segítő személy igény szerint rendelhető.

További árambekötés  (pl. stand fölötti függesztésre) 

 Az árakról itt tájékozódhat.