Szolgáltatások

Számtalan kipróbált és újító ötletünk van, mellyel tudjuk segíteni a HVG Állásbörzén való megjelenését, akár már a rendezvény előtti 6 hetes kommunikációs időszakban is!
Az eredményes részvétel kulcsa, hogy a saját igényeire és céljaira szabott eszközöket használjon, ezért ezen az oldalon csak azokat a szolgáltatásainkat tüntettük fel, melyeket mindenképp ajánlunk figyelmébe.

Az egyedi lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon kapcsolattartójához!

Tűnjön ki standjával!

Minél egyedibb megjelenéssel érkezik a rendezvényre, annál nagyobb eséllyel lépnek oda a látogatók standjához. Rendezze be standkiegészítőkkel a teret: vitrinek, asztalok, prospektustartók, stb.

A teljes listát itt találja!

stand

Alakítsa ki egyedi profiloldalát!

A látogatók előzetes felkészülésének legfontosabb eleme kiállító cégeink Microsite-ja. Ide töltheti fel a legfontosabb információkat, valamint nyitott pozícióit. A prémium minősítésű Employer Brand Microsite a céglistában való kiemelést is tartalmazza.

Hirdessen a Karrier Iránytűben!

Szólítsa meg célcsoportját a HVG Állásbörze print kiadványában, a Karrier Iránytűben! A rendezvény előtti héten behúzásra kerül a HVG-be, pályaudvarokon és felsőoktatási intézményekben osztjuk, valamint a rendezvényre látogatók átvehetik belépéskor.

A hirdetési lehetőségekkel, árakkal kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

ÁKI

Legyen Ön az első, akivel találkoznak látogatóink!

Belépésnél saját szakterületüknek megfelelő, színkódolt „konferenciamappát” kapnak látogatóink. Így a kiválasztott színkódú mappán való megjelenéssel kifejezetten célcsoportja képviselőit szólíthatja meg!

Ismerje meg a megjelenési lehetőségeket ide kattintva a tájékoztatóból!

könyvjelző

Egyszerűsítse munkáját e-Reg rendszerünk segítségével!

Szívesen lecserélné a standján egyre halmozódó papírtengert egy online megoldásra? Pillanatok alatt rögzítheti a jelentkezőket, ha leolvassa a látogatók mappáján található vonalkódot. A rendezvényt követően a jelentkezők minden, regisztráció során megadott adatát és önéletrajzait megkapja, így a GDPR szabályok miatt sem kell aggódnia.

További részletekért olvasson bele e-Reg tájékoztatónkba!

e-reg

Szívesen megismerné exkluzív szolgáltatásainkat is? Kérjük, forduljon kapcsolattartójához vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!