Warning: Első 90 nap az új munkahelyen - Mire figyelj igazán?

2018. március 8. 11:40 - 12:10

Schäffer Beáta - Vezetői Coach, a Be-My-Coach.eu karrier és vezetői coaching webshop szakmai vezetője

A Be-My-Coach.eu websop küldetése a tehetséges fiatal vezetők on-line fejlesztése. Az oldal vezetői és karrier coaching csomagokat kínál álláskeresőknek, tehetségprogramokban résztvevőknek és vezetőknek olyan tipikus témákra fókuszálva, mint az állásinterjúra felkészítés, a döntéshozatal támogatása és a munkahelyi stresszel való megküzdés, vagy a hatékony kapcsolatrendszer kialakítása.

Schäffer Beáta a Be-My-Coach.eu Coaching Szakmai Vezetője; ezernél több vezetői coaching gyakorlattal rendelkezik angol és magyar nyelven.

Az előadásról:

Az előadás keretében a beilleszkedés témakörét szeretnénk körüljárni – hasznos tippeket adni ahhoz, hogy az első hetek-hónapok gördülékenyen menjenek.

Gyakorlati példákon, tippeken keresztül nyújtunk segítséget, hogyan illeszkedhetünk be a munkahelyi közösségbe, építsük a kapcsolatrendszerünket, és sajátítsuk el a feladatokat azáltal, hogy nem félünk kérdezni. 

Szeretnénk tippeket nyújtani ahhoz, hogyan találhatjuk meg a közös hangot a fiatalabb, vagy éppen a tapasztaltabb munkatársainkkal, hogyan viselkedjünk, hogy ne „kerüljünk rossz fiókba”. Mire figyeljünk a próbaidő alatt, hogy minél inkább bizonyítsunk? Az előadáson kiderül!