Tudod, mennyit ér a munkád? - A reális bérigény egyenlete

2018. március 7. 11:40 – 12:10

Repka Ágnes - Munkajogi szakokleveles tanácsadó, HR szakértő

Korábban Magyarország piacvezető személyzeti szolgáltató cégének management tagjaként a munkaerő-közvetítés és fejvadászat országos fejlesztése, irányítása volt a feladata. Emellett sok éven keresztül tréneri és szakmai mentori tevékenységet végzett. Jelenleg szabadúszóként vállalatok, alapítványok részére végez HR és munkajogi tanácsadást, magánszemélyek részére pedig jogi és karriertanácsadást. Szabadidejében munkajogi és karriertanácsadó blogot vezet kismamáknak (www.dolgozomami.hu), édesanyáknak. Két könyve jelent meg a kismamákat, kisgyermekes édesanyákat a munkahelyen megillető jogokról.

Az előadásról:

Álláskereséskor biztosan fel fogják nekünk tenni a kérdést, hogy mennyi a bérigényünk. Ez az egyik legnehezebb kérdés a pályázók számára, sokan nem tudnak, nem szeretnek erről beszélni. Ha sokat mondunk, nem minket választanak, ha keveset, akkor "olcsón adtuk magunkat". Mit tegyünk tehát? Hogyan határozzuk meg reálisan a bérigényünket? Ehhez ad tippeket, ötleteket az előadó.

Az egyik legnagyobb online állásportál, a kvalifikált álláskeresők legkeresettebb fóruma. Az oldalon több ezer pozícióval, a Jobline Magazinban pedig naprakész karrier tippekkel várjuk az álláskeresőket. E mellett a Jobline Álláspostával, melyben személyre szabott állásajánlatokat küldünk, segítjük az álláskeresőinket.