MÁV kedvezmény

Vonattal a HVG Állásbörzére!

A HVG Állásbörze, hazánk legjelentősebb karriervására 2018 tavaszán 22. alkalommal kerül megrendezésre. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier rendezvény kiállítói informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak. 

Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, előadásokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen a MÁV-csoport standján több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.

Az ország különböző pontjain kínálunk állásokat számos szakterületen. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot ajánlunk, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést biztosítunk.

Jegyvásárlási lehetőség

A MÁV-START idén másodjára biztosít belföldi vasúti jegy- és bérlet vásárlási lehetőséget az állásbörzén új mobilpénztárában, mely a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál kerül elhelyezésre.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. a 2018. március 7-8. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2018 március 6-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2018. március 9-én 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes. 

Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején március 7-én 10:00 – 19:00 óra, március 8-án 10:00 - 17:00 között.

mav