Frissdiplomás KarrierSarok

Még egyetemre jársz vagy nemrég végeztél? A helyszínen kifejezetten hallgatóknak és friss diplomásoknak szóló lehetőségekről érdeklődhetsz személyesen a Frissdiplomás KarrierSarokban! Rengeteg nyitott pozíció, különböző cégektől két állásfalon, ahol bátran kedvedre válogathatsz szakterületednek vagy tanulmányaidnak megfelelően.

Ha ez mind nem elég, izgalmas játékkal is készülnek Nektek. Hogy mivel? Látogass el a Frissdiplomás (A3) standra, rakd ki az óriás CV Puzzle-t és sajátítsd el könnyedén az önéletrajzírás csínját-bínját. Ezenkívül coach-ok és tanácsadók várják a lelkes látogatókat mindkét nap a Frissdiplomás Karriersarokban. Kérdésed merült fel Karriertervezés/építés témakörben? Ők személyre szabottan segítenek Neked.

Ezenkívül coach-ok és tanácsadók várják a lelkes látogatókat mindkét nap a Frissdiplomás Karriersarokban. Kérdésed merült fel Karriertervezés/építés témakörben? A Coachingpoint szakértői már évek óta személyre szabottan segítenek a standunkhoz látogatóknak.

Regisztrálj, töltsd fel az önéletrajzod, és jelentkezz a számos, kifejezetten hallgatóknak és pályakezdőnek szóló pozíciók közül a Neked igazán testhezállókra!