Jó nyelvtudás = ütőkártya, ami kihúz a pácból

2018. március 7. 13:00 – 13:30

Pajor-Bársonyosi Nikolett - BT, Recruitment Team Lead

2017 novemberében csatlakoztam a BT csapatához, ahol Recruitment Team Lead pozícióban a toborzási csapatot vezetem a tehetséges és motivált új munkatársak felkutatásában. A nemzetköziség és idegen nyelvű kommunikáció egész pályafutásomat áthatja. Több évet dolgoztam külföldön és több magyarországi SSC életében is részt vettem. Előadásomban gyakorlati példák és személyes kihívások révén tudok mesélni a nyelvtudás kínálta lehetőségekről, továbbá átvezetni a kétségekkel küzdőket a szolgáltató központok útvesztőin.

Az előadásról:

Az idegen nyelv sokunknak az iskolában talán csupán egy a kötelező tantárgyak közül. Míg vannak területek, amelyekkel „csak” ötösöket gyűjthetünk, addig az erős, jó nyelvtudásunkkal új kapcsolatokat és egy kiváló/jól jövedelmező állást is elnyerhetünk. Pajor-Bársonyosi Nikolett előadásából megtudhatod, hogyan tudsz Magyarországon is nemzetközi környezetben és feltételekkel dolgozni.

A British Telecom a világ egyik vezető globális hálózati szolgáltatója. Több mint 170 országban és számos ipari ágazatban a legnagyobb cégek és kormányzati szervezetek ezreit szolgálja ki. A cég munkatársai több mint 3 000 nemzetközi ügyfelet látnak el Magyarországról ügyfélmenedzsment, pénzügyi, illetve üzleti adminisztrációs és támogató szolgáltatások területén.