Üdvözlet Milánóból!

Sok ember álmodozik arról, hogy egyszer majd eljut az olasz csizmába. Ki ne barangolna szívesen Róma, Firenze vagy éppen Milánó utcáin? Viktória, a 2014 tavaszi HVG Állásbörze Pontgyűjtő játékának szerencsés nyertese, fődíjaként három napot tölthetett el Lombardia régió székhelyén, Milánóban. Ő mesélt nekünk élményeiről!

Mégis, hogyan lehet megnyerni egy ilyen utat? A választ csak maga Fortuna tudja. „Olvastam a fődíjról, de nem ástam bele magam a játék részleteibe, így teljes meglepetésként ért a telefonhívás. Nagyon megörültem, hogy én utazhatok Milánóba” – meséli Viktória, aki párjával együtt április 5-7. között Olaszországba utazhatott a Pegazus Sport Tours Kft. jóvoltából.

„Nem ez volt az első repülőutunk, így nem jelentett semmilyen nehézséget a kijutás, minden rendben volt. A szállásunk egy háromcsillagos szállodában volt a Corsicon, így azt a környéket is megismerhettük – folytatja élményeinek felelevenítését az egyetemista lány. – A város magával ragadott minket, még egyikünk sem volt korábban Milánóban, így közösen tudtuk felfedezni a látnivalókat. Sokat sétáltunk a három nap alatt, jó volt kicsit kikapcsolódni és körül nézni ebben a szép városban.

A fiatalok megcsodálták a Piazza del Duomot és környékét, sőt első este belekóstolhattak egy igazi olasz bajnoki mérkőzés hangulatába is! A nyeremény részét képezte az Inter-Bologna belépő is. „Nem vagyok az a nagy focirajongó, de az ottani hangulat még engem is magával ragadott. Teltházas meccs volt, egy nyugodtabb szektorban voltunk, ahonnan rá lehetett látni a pályára, így igazán jól éreztük magunkat. Izgalmas összecsapás volt, négy gól is esett a találkozón! Meglepetésünkre magyar szurkolókkal is találkoztunk, akik az egyik olasz együttesnek szurkoltak teljes elánnal!”

Az időjárás ideális, a város varázslatos, a mérkőzés pedig izgalmas volt. Mit is kívánhattunk volna Nekik ennél többet?