Tényleg megéri játszani a HVG Állásbörzén!

A 19. HVG Állásbörze 2016. október 5-6-án a SYMA csarnokban került megrendezésre, melyen a számtalan karrierépítést támogató lehetőség mellett különféle játékokon is részt vehettek a kilátogatók. Rengeteg nyeremény gazdára talált, többek között két Nescafé DolceGusto kávéfőző, utalványok, könyvcsomag, és további ajándékok kerültek kisorsolásra a játékokban részt vevők között.

A legszerencsésebb Simon Richárd volt, aki a 150 000 forintos fődíjat vihette haza, melynek alkalmából röviden beszélgettünk vele az élményeiről, terveiről.

Richárd éppen érettségi előtt áll, elmondása alapján az informatikatanára szervezésében, osztálytársaival érkezett a börzére. A kiállítók maximálisan elnyerték a szimpátiáját, többükkel beszélgetett, hogy minél több információt gyűjtsön továbbtanulási lehetőségeivel kapcsolatban. A kereslet, úgy tűnik, nagy átfedésben van terveivel, hiszen az informatikai világban képzeli el jövőbeli pályáját.

Arról is kérdeztük, hogy mire költi majd a nyereményt. Richárd elárulta, hogy eredetileg a DolceGusto kávéfőzőt szerette volna megnyerni, így egyelőre nem gondolkozott a pénz elköltésén, azonban minden bizonnyal jól jön majd tanulmányai folytatásához.

Ezúton is gratulálunk!

nyereményjáték