A HVG Állásbörze (egyik) legszerencsésebb látogatója

A 2017. márciusi HVG Állásbörze nyereményjátékaiban ismét lehetőségük volt bezsebelni az értékes ajándékok valamelyikét a rendezvény látogatóinak.  A 20. jubileumi börzén a Papp László Budapest Sportarénában nyílt lehetőség karrierépítésre, emellett pedig játékokban is részt vehettek az érdeklődők!

Gazdára talált egy Xbox One konzol a Microsoft jóvoltából, egy Lenovo TAB 2 Tablet, HVG könyvcsomagok HVG előfizetéssel, Oriflame és Audi ajándékcsomagok, valamint a fődíjat, 120 000 forintot is kisorsoltunk!

A szerencsés nyertes Gazdag Balázs lett, akivel egy rövid interjút is készítettünk a terveiről, valamint a HVG Állásbörzén szerzett élményeiről. Elmondása alapján barátai hívták a rendezvényre, így természetes volt, hogy velük ünnepli a fődíj megszerzését!

Balázs Pécsről érkezett a börzére az Auchan által szponzorált ingyenes buszjárattal. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán tanul villamosmérnök szakon, nyáron fogja szakmai gyakorlatát tölteni, tervei alapján számítógépes hálózatkezeléssel kapcsolatos területen. A jövőt illetően mérnök-informatikus mesterképzésre szeretne menni valamelyik budapesti egyetemre.

Örömmel hallottuk, hogy a pénzt angol nyelvvizsgája megszerzésére fogja költeni. Úgy látja, a nyelvismeret vetekszik a szakmai tudással, ezért később talán a német nyelv is sorra kerül.

Ez úton is sok sikert kívánunk Balázsnak jövőbeli céljai eléréséhez és gratulálunk a fődíjhoz!

nyertes