INNIO 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiSSC, állások jó nyelvtudással
  • Diákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyol
  • Home office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

Cégünk a Jenbacher Gas Engines és a Waukesha Gas Engines összeolvadásakor jött létre. 2018-ig a GE Distributed Power részeként működtünk, mára azonban teljesen önállóvá váltunk a magyar munkaerőpiacon. 

Hivatásunknak tekintjük, hogy az INNIO elérhető, megbízható és fenntartható energiaszolgáltatást nyújtson ügyfeleinek világszerte.

Hol dolgozunk?

Két helyen lehet velünk találkozni.

Irodánk Budapest közkedvelt részén a 13.kerületben található. Metróval a Gyöngyösi utcától 10 perc alatt megközelíthető. 

Váci Greens, D Office Building
Váci street 121-127, 1138 Budapest, Hungary

Másik helyszín ahol munkatársaink dolgoznak a veresegyházi telephelyünk. Itt leginkább a mérnöki és technikusi pozíciót betöltő kollégáinkat lehet megtalálni.

Kiválasztási folyamatunk

Az INNIO-nál mindig igyekszünk a lehető leggyorsabban lezárni a kiválasztási folyamatot így a jelöltek már ebben a szakaszban pozitív képet kapnak rólunk.

Az interjú és válaszadás között átlagosan 1-1.5 hét telik el és a legtöbb pozíció esetén a rövid telefonos beszélgetést egy személyes interjú követ. 
A pozíciók 80%-nál 1 körre lehet számítani, azonban ha a betöltendő állás magasabb szintű, akkor előfordulhat 2, ritkább esetben 3 kör is.