VERINT 2020 Tavasz

  • Informatikai
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Állatbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyHome office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

Cégünk az ügyfélkommunikáció-rögzítés és minőségellenőrzés, fejlesztés, analízis területén fejleszt alkalmazásokat.
Felhasználóinknak az ügyfeleikkel történő kommunikációjuk rögzítésében, feldolgozásában és tárolásában nyújtunk segítséget.
Elsősorban szoftverfejlesztőket és hallgatókat (gyakornoki pozíciókba) keresünk a szöveg/kép/hang rögzítés, beszédfelismerés, AI és Big Data technológiákat alkalmazó rendszereink fejlesztésére.

Hol dolgozunk?

Budapest (Science Park)
Atlanta (USA)
Glasgow (Egyesült Királyság)
London-Weybridge (Egyesült Királyság)
Santa Clara (US)
Tel-Aviv (Izrael)
Waterlooville (Egyesült Királyság)

Kiválasztási folyamatunk

Szoftverfejlesztők és mérnökök jelentkezését várjuk, továbbá gyakornoki pozícióinkba utolsó éves BSc vagy Msc hallgatókat.
Kiválasztási folyamatunk gyors és rugalmas: a szakmai életrajz alapján lépünk kapcsolatba a jelölttel, és egy szakmai interjú valamint egy általános HR beszélgetés áll a folyamat középpontjában. Pozíciótól függően egy rövid telefonos szakmai beszélgetés illetve igény esetén egy team-fit beszélgetés is lehetséges.

Kiválasztási folyamatunk

A szakmai önéletrajzban javasoljuk az eddigi szakmai és technológiai tapasztalat részletezését (maximum három A/4 oldal terjedelemig).
A szakmai felvételi beszélgetés részben vagy egészben angol nyelven folyik, minimum középfokú nyelvtudás írásban és szóban szükséges.
Esetenként kb. 30 perc hoszúságú telefonos beszélgetésre is sor kerülhet (magyar nyelven) amennyiben a szakmai önéletrajztól bővebb információt szeretnénk kapni a jelentkezőtől még a szakmai interjút megelőzően.