BetterMore Consulting Kft. 2020 Tavasz

  • InformatikaiÉrtékesítés, Marketing, HR
  • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Családbarát munkahelyHome office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

Boutique IT tanácsadócég vagyunk, projekt alapú szakértelem biztosítására és munkaerő közvetítésre specializálódtunk. Kollégáink nemzetközi módszertani ismerettel és valódi szakmai tapasztalattal rendelkező IT szakértők. Vadászunk a legjobb fejekre! Keresünk megrögzött álmodozókat, kiképzett katonákat, kalapos bűvészeket, harcos nindzsákat. Néhány megmászott magas épület szükséges! 
Ha nem mindennapi csapatot és állást keresel, csatlakozz hozzák!

Hol dolgozunk?

Irodánk Budapesten az V. kerületben a Szabadság téren található a Bank Centerben.

Kollégáink főleg Budapesten, Pest megyében és Székesfehérváron dolgoznak. 

Kiválasztási folyamatunk

1. Jelentkezés
2. Telefonos előszűrés
2. Személyes interjú(k)
3. Megállapodás
2. Onboarding

Kiválasztási folyamatunk

Miután eljuttatod hozzánk az önéletrajzod, pár munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Megkeresünk telefonon és pontosítunk, hogy az önéletrajzod alapján milyen nyitott pozíciót tudunk számodra ajánlani. Itt lehetőség nyílik számodra és számunkra olyan fontos információk tisztázására, melyek a közös munka előfeltételei. Végig egy személlyel fogsz majd kommunikálni.
A személyes interjú alkalmával megismerheted a BM filozófiát, célokat. Általában az első találkozó egy laza és kötetlen beszélgetés. Az interjún minden alkalommal részt vesz egy HR-es kolléga és az ügyvezető igazgatónk. A beszélgetés után mindig adunk visszajelzést. Szakmai és HR szempontból is mérlegeljük pályázatod.
Ha mindkét fél számára pozitív a döntés, írásos ajánlatot adunk, egyeztetünk a kezdésed időpontjáról, megismered a jövőbeli vezetőidet és válaszolunk minden további felmerülő kérdésedre!  
Elkészítjük személyre szabott szerződésed amelyet közösen a BM főhadiszálláson írunk alá, minden technikai információt és a szükséges munkaeszközeidet is átadjuk.
Munkába lépésed után is bármikor bármiben segítünk és támogatunk, célunk egy hosszútávú, kölcsönös elégedettségen alapuló együttműködés.