Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt. 2018 Ősz

  • Pénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

A Money & More önálló jogi személyiségű független pénzügyi tanácsadó részvénytársaság, amely az osztrák tulajdonú Vienna Insurance Group csoport tagjaként, személyre szabott pénzügyi megoldásokat kínál ügyfelei számára. Egyedi üzleti modellünkkel folyamatosan a legjobb pénzügyi ajánlatokat tudjuk közvetíteni ügyfeleink számára.
A Money & More nem egy a sok pénzügyi közvetítő cég közül. A "More" azt jelenti: több, valódi, profi.

Hol dolgozunk?

BUDAPEST, Balmazújváros, Békéscsaba, Bonyhád, Cegléd, Debrecen, Dombóvár, Esztergom, Győr, Gyula, Kaposvár, Keszthely, Mátészalka, Miskolc, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Siófok, Szeged,Székesfehérvár, Tamási, Veszprém, Zalaegerszeg

Kiválasztási folyamatunk

Hogyan működik a kiválasztási folyamat?

A kiválasztási folyamat általában 2 körből áll. Az első kör egy személyes interjú a jövőbeni vezetővel, a második pedig egy azt követő személyes interjú a jövőbeni vezető menedzserével.

Kiválasztási folyamatunk

1. Személyes interjú:

Az első kör egy személyes interjú a leendő vezetővel. Nem teszünk fel trükkös kérdéseket. Az őszinte válaszokat értékeljük. Az interjú részeként esetenként személyes teszt kitöltését kérjük. Ha kérdésed van az állással kapcsolatosan, most van itt az ideje, hogy feltedd.


2. Személyes interjú:

A második körben egy személyes interjúra kerül sor a legalkalmasabb jelölt és a leendő vezetőjének menedzsere között. Ennek során szeretnénk megismerni a jelölt személyes motivációját, hogy miért szeretnél a Money&More-nál dolgozni, illetve a személyes elvárásaidra, elképzeléseidre is kíváncsiak vagyunk.

Mire számíthatsz a kiválasztási folyamat során?

Ne izgulj a kiválasztás miatt. Ez nem vizsga, sőt, az egész folyamat barátságos légkörben, fesztelenül zajlik. Arra biztatunk, hogy tájékozódj a Money&More Tanácsadó Zrt.-vel kapcsolatos alapvető információkról. Az interjú azonban nagyrészt rólad és jövőbeni munkakörödről, karrieredről szól.

Ha mindkét körön sikeresen továbbjutottál, megbeszéljük a munkába állás időpontját, és aláírjuk a megbízási szerződésedet.

Gratulálunk, most már Te is közénk tartozol!

Fényképes, magyar nyelvű önéletrajzodat, és motivációs leveled az alábbi e-mail címre várjuk: 
andras.roth@moneyandmore.hu