banner_962_6f408.jpg

Richter Gedeon Nyrt. D18

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • Magyar
 • Családbarát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Büszkék vagyunk nemzetközi hírű kutatóinkra és mindazokra, akik a gyógyszerkutatástól kezdve a gyártáson át egészen a kereskedelemig bármilyen módon részt vesznek a Richter mindennapi munkájában. Egy gyógyszer sem gördülhet le a szalagról anélkül, hogy ne lenne egy jó villanyszerelőnk vagy gépkezelőnk, aki azt mozgásban tartja, vagy ne lenne ott minőségbiztosítási kollégánk, aki ellenőrzi, hogy a legyártott termék minden előírásnak megfeleljen.

Hol dolgozunk?

Budapest
Dorog
Debrecen

Kiválasztási folyamatunk

A legfontosabb szűrési kritériumunk a személyes és szakmai rátermettség. 
Milyen folyamatra számíthatsz jelentkezőként az álláspályázat beküldése után?
1.    Átnézzük és értékeljük a beérkezett szakmai anyagokat.
2.    Telefonon megkeresünk, ha elfogadtuk a pályázatodat.
3.    Szűkítjük a pályázók körét.
4.    Személyes interjúra hívunk (1-2 kör).
5.    Szakmai teszten is felmérhetjük a tudásodat.
6.    Ajánlatot adunk, ill. értesítünk a pályázatodról.

Aktivitások a helyszínen

 • Megismerkedhetsz szakértőinkkel, akiktől első kézből kaphatsz választ kérdéseidre;

 • Beszélgethetünk szakmáról, vállalati kultúránkról, arról, hogy mi miért szeretünk nagyon itt dolgozni és persze arról, hogy milyen lehetőségek várnak Rád, ha úgy döntesz, hogy csatlakoznál hozzánk.

 • Ha van kedved, még a gyárban is körbevezetünk, egy virtuális körséta keretein belül. (VR élmény!)

 • Sőt, nyereményjátékkal is készülünk!

Te vagy a mi emberünk, ha...

Jó helyen jársz, ha pályakezdőként vagy tapasztalt szakemberként elkötelezett vagy a magas minőség mellett.
 
A gyógyszerkutatástól és fejlesztéstől kezdve, a gyártáson és csomagoláson át, az értékesítéssel és logisztikával bezárólag számos álláslehetőséget kínálunk.

Nemcsak mérnöki, kutatói, fejlesztői, termelési és kereskedelmi területekre keresünk kollégákat, hanem folyamataink működtetéséhez is: műszaki karbantartás, üzemeltetés, informatika.

Tudtad-e?

 • MIÉRT JELENT A RICHTER KIEMELKEDŐ MUNKAHELYET?   A munkád nemcsak fontos és felelősségteljes, hanem változatos és kihív...
 • Magyarországi központunk hazai irányítás alatt áll és függetlenül működik. Pénzügyi helyzetünk stabil, piaci beágyazotts...
 • Szakmai és személyes fejlődésedre is kiemelt figyelmet fordítunk. Hiszünk az együttműködés tudományában: akár nemzetközi...

Tudtad-e?

 • MIÉRT JELENT A RICHTER KIEMELKEDŐ MUNKAHELYET?   A munkád nemcsak fontos és felelősségteljes, hanem változatos és kihívásokban gazdag A legújabb technológiai kihívásokon dolgozhatsz és modern eszközöket használhatszKollégáink világszínvonalú berendezéseket, élenjáró eljárásokat és technológiákat alkalmaznak a kutatás-fejlesztésben, a minőségirányításban, a biotechnológiában és a gyógyszergyártás egyes területein.
 • Magyarországi központunk hazai irányítás alatt áll és függetlenül működik. Pénzügyi helyzetünk stabil, piaci beágyazottságunk erős. Támogatjuk a teljes életet. A Richter család tagjaként sokféle jóléti és egészségügyi szolgáltatásunk és közösségi képzési programjaink minden előnyét élvezheted. Támogatjuk a sportot és az egészséges életmódot, a testi-lelki feltöltődésedet pedig üdülési lehetőségekkel is segítjük.
 • Szakmai és személyes fejlődésedre is kiemelt figyelmet fordítunk. Hiszünk az együttműködés tudományában: akár nemzetközi, akár szakterületek vagy munkatársak közötti együttműködésről van szó, nálunk a segítőkészség, az együtt gondolkodás és a családias légkör adott a sikerhez - amit támogató mikroközösségeink is segítenek.

Magyar recept - Globális hatás

Alapítónk, Richter Gedeon álma egy sikeres, nemzetközi gyógyszercégről ma is él. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ számos országában tesszük jobbá ez emberek életét. Ma a Richter név nemcsak innovatív termékeket takar, hanem olyan stabil munkahelyet is, ahol jó és érdemes dolgozni. Folyamatosan fejlesztjük azokat a területeket, melyek kiemelkedő munkahellyé teszik a Richtert, ahol szívesen dolgoznak az elkötelezett és rátermett szakemberek.

Aktuális állásajánlatok
Legal Counsel 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Kalibráló műszerész 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Hűtő- és klímaberendezés szerelő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
IT Biztonsági szakértő 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Épületgépészeti projektmenedzser 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol