Y Generáció Iskolaszövetkezet 2019 Ősz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A Y Generáció Iskolaszövetkezetnél hivatásunk, hogy kapcsolatot teremtsünk a diákok és cégek között. Ez mindennapi kommunikációval és folyamatosan visszajelzés kérésekkel párosul. Ezzel határozottan kitűnünk a piacon.  A diákok céljaiknak megfelelő munkatípusok közül választhatnak. Igazán népszerűek az irodai, hostess, gyakornoki pozíciók, de egyre nagyobb a kereslet a telefonos, vendéglátós, kereskedelmi munkakörökre is. Csatlakozz hozzánk!

Hol dolgozunk?

Legaktívabbak Budapesten, illetve Pest megyében vagyunk, de egyre több vidéki nagyvárosban is lehetőség van a munkáink közül választani.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat célja, hogy kiderüljön a diák illetve partnerünk valóban egymást keresi-e. Először házon belül győződünk meg róla, hogy mindkét fél várakozásai megfelelnek egymásénak, majd utána szükség esetén a diák személyes interjún folytatja közvetlenül partnerünknél. Így már időben elkezdhetik az ismerkedést, ráadásul a diák már ekkor tapasztalatot szerezhet az interjúkban.

Kiválasztási folyamatunk

Személyesen koordinátorainkkal történik a pozícióval kapcsolatban egy elbeszélgetés. Ez után partnerünk igényének megfelelően folytatódik a kiválasztás folyamata. Interjú, próbanapok a jellemzőek minden területen.