Volánbusz Zrt. 2019 Ősz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • Magyar
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Volánbusz Zrt. alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közfeladat ellátása, melynek során biztosítja az utasok mindennapos utazási, munkába- és iskolába járási lehetőségét, valamint a létfontosságú intézmények megközelíthetőségét! Nálunk megtalálod a helyed pályakezdőként, és számítunk Rád akkor is, ha már több éves szakmai tapasztalattal támogatnád munkánkat!

Hol dolgozunk?

Országos lefedettségű vállalat.

Kiválasztási folyamatunk

Az önéletrajzok előszűrését követően személyes interjúval folytatódik a kiválasztás, illetve egyes munkakörök esetében szakmai hozzáértést mérő teszt és második körös interjúra is számíthatsz.

Amit még rólunk tudni érdemes

Társaságunk októbertől, a közlekedési központokkal való összeolvadást követően, országos lefedettségű vállalattá alakul. A HVG állásbörzén már regionális álláslehetőségekkel az ország minden pontjáról várja a lelkes pályakezdő fiatalok és tapasztalt szakemberek jelentkezését!