Sanofi-Aventis Zrt. 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudással
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyol
  • LMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Sanofi Magyarország egyik vezető egészségügyi vállalata, amely a betegek igényeire összpontosítva a magyar emberek egészségi állapotának és életminőségének javításáért dolgozik. A Sanofi, a Chinoin révén hazánkban 110 éves tradícióval rendelkezik, 5 telephelyen több mint 2000 munkavállalót foglalkoztat gyógyszerfejlesztés, termelés, kereskedelem, üzleti szolgáltatások és disztribúciós területeken.

Hol dolgozunk?

A Sanofi hazánkban 5 telephelyen van jelen: budapesti központunkban hatóanyaggyártással, illetve kereskedelmi és marketingtevékenységgel foglalkozunk.  Új nemzetközi szolgáltatóközpontunk is Budapesten található, ahol pénzügyi és HR területen nyújtunk támogatást a Sanofi számára globális szinten. Veresegyházon szilárd tablettákat állítunk elő, míg Miskolcon előretöltött fecskendőket és ampullákat. Nagytétényben működik disztribúciós központunk.

Kiválasztási folyamatunk

Online jelentkezés
A Sanofi karrier oldalán megtalálja minden aktuálisan nyitott pozíciónkat.
Online nyelvi teszt
Második idegen nyelvtudást igénylő pozícióinkhoz nyelvi teszt kitöltése szükséges.
Telefonos interjú
A kiválasztás első lépéseként telefonos interjúra számíthatnak.
Karrier Nap
A kiválasztás utolsó körében az érdeklődők megismerkedhetnek a vezetőkkel, prezentációra, csoportos feladatra, tesztekre és személyes beszélgetésekre is számíthatnak.