Dunafin Zrt. 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszaki
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A dunaújvárosi székhelyű Dunafin a legmodernebb és legnagyobb teljesítményű címkehordozópapír gyártó cég. Papírgyárunkat 1962-ben alapították, és 2006 óta az osztrák delfort vállalatcsoport tagja. Az ország szívében működő vállalatunk szakképzett munkatársai kiváló minőségű termékeket kínálnak partnereink számára világszerte. Professzionális szakértelmünkkel, folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenységünkkel segítjük vásárlóinkat

Hol dolgozunk?

A dunaújvárosi székhelyű Dunafin Zrft. az osztrák delfort cégcsoport tagja, amely számos leányvállalattal büszkélkedik világszerte: a magyarországi üzem mellett két gyár található Ausztriában, egy Németországban, egy Csehországban valamint egy-egy Finnországban és Vietnámban, valamint kettő Amerikában.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk során mind a fizikai, mind a szellemi jelölt meghallgatása esetén két körben szeretünk a jelöltekkel találkozni. Az első körben a jelölt találkozik a szakmai vezetővel, majd ezt követően a második körben megismerheti az üzemet egy gyárlátogatás keretében.