Adecco 2017 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz

Mivel foglalkozunk?

Az Adecco Kft. a munkaerőközvetítési és kölcsönzési piacon meghatározó nagyvállalt. Célunk, hogy segítsünk Neked megtalálni a szakmailag és földrajzilag leginkább Hozzád illő pozíciót.

Még keresed álmaid állását! Mi segítünk Neked, hogy megtaláld! Keress minket a E16-os standnál!

Hol dolgozunk?

60 országban, 145 000 ügyfélnél dolgozunk naponta a világon. Magyarországon 1991-ben indultunk és ma már hét vidéki (Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szombathely és Tatabánya) illetve két budapesti irodánkban közel 100 munkatársunk áll rendelkezésedre.

Kiválasztási folyamatunk

Az Adecco-nál alkalmazott felvételi eljárás mindig az adott pozíciótól függ. A kiválasztási technikák széles palettájából válasszuk ki a legmegfelelőbbet, legyen szó Assessment Center-ről, személyes interjúról, telefonos előszűrésről, szakmai, nyelvi, személyiségi tesztekről. A pályázókat folyamatosan tájékoztatjuk az első kapcsolatfelvételtől a kiválasztási folyamat végéig.