INGRAM MICRO 2019 Ősz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HR
  • Diákmunka1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Az Ingram Micro Magyarország a világ legnagyobb informatikai és telekommunikációs magykereskedőjének magyarországi leányvállalata, a magyar IT piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Közel 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon, jelenleg több mint 200 gyártó termékeivel állunk a viszonteladók rendelkezésére, és több mint 150 kollégával vállvetve mentjük meg a világot nap, mint nap.

Hol dolgozunk?

Az Ingram Micro a világ 52 országában tevékenykedik, több mint 1700 gyártó termékeit kínálja 160 ország 200 000+ viszonteladója részére. Nálunk egy nemzetközi környezet részese lehetsz, ahol versenyképes fizetés, szakmai fejlődés és hosszú távú karrierlehetőség vár rád. Fontos számunkra, hogy kollégáinkat korszerű munkakörülmények, összetartó, inspiráló csapat és támogató menedzsment vegye körül, mely teret biztosít a tehetségek kibontakozására.

Kiválasztási folyamatunk

Hiszünk abban, hogy nálunk mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló területet, melyben kamatoztathatja tehetségét, és ahol számára releváns kihívásokkal találkozhat. Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük jelöltjeink motivációit, személyes kompetenciáit, és a pozícióhoz szükséges tapasztalatait.

Jelmondatunk hűen tükrözi emberközpontú szemlélelmódunkat: "You bring the talent. We'll find the job."

Kiválasztási folyamatunk

Két körös kiválasztási folyamatunk során jelöltjeink találkoznak HR munkatársunkkal és szakmai vezetőinkkel, közelebbről is megismerkedhetnek cégünkkel és a rájuk váró feladatokkal. Minden leendő kollégánkat bemutatjuk összes munkatársunknak, a hatékonyabb együttműködés érdekében. „Induction” programunk keretében pedig találkozhatnak ügyvezető igazgatónkkal is, aki személyes tapasztalataival és tanácsaival látja el a frissen belépő kollégákat.