ERP Consulting Zrt. 2019 Ősz

  • Informatikai
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Akadálymentesített munkahelyHome office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

Cégünk a hazai SAP tanácsadás, fejlesztés egyik kulcsfontosságú szereplője. 20 éves fennállásunk alatt folyamatosan arra törekedtünk és a jövőben is arra fogunk, hogy a kiemelkedő tapasztalatokkal, naprakész tudással rendelkező tanácsadók, fejlesztők, és projektvezetők, illetve a kidolgozott módszertanok segítségével sikeresen tudjuk szállítani a ránk bízott projekteket a legmagasabb minőségben.

Hol dolgozunk?

Modern irodánk Budapest egyik frekventált, jól megközelíthető helyén, a 3. kerületi Montevideo utcában található. A környéken számtalan étterem, sportolási lehetőség biztosítja kollégáink számára a kikapcsolódást.

Kiválasztási folyamatunk

Mi nem hiszünk a hosszú ideig elnyúló, több körös kiválasztásban. Igyekszünk a leendő kolléga időbeosztást maximális figyelembe véve egy, maximum két körben elintézni a folyamatot. Véleményünk szerint ennyi idő alatt maximálisan le tudjuk szűrni azt, hogy megfelel-e a pozícióra a jelölt, avagy nem.