Wärtsilä Hungary Kft. 2019 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet
  • Home office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

A Wärtsilä a világ 70 országában kb. 18 000 alkalmazottal van jelen, és Budaörsi központunkban dolgozó 80+ fős munkavállalói létszámunkat folyamatosan bővítjük. A cég komoly hangsúlyt fektet a digitalizációra, technológiáinak folyamatos fejlesztésére, és elhivatott abban, hogy a hajózás és ökoszisztéma terén kínált okosmegoldásainak piacvezető szerepét hosszú távon megőrizze.

Hol dolgozunk?

A cég profiljából adódóan szervizes kollégáink vállalják az utazást ország- és világszerte. Belföldön erőműves partnereinknél, külföldön jellemzően tengerjáró hajókon zajlik a munkavégzés, így alapvető elvárásunk a mobilitás, mert előfordulhat, hogy másnap már egy tőlünk 1000 km-re lévő helyszínen kell megtalálni a probléma forrását.

Kiválasztási folyamatunk

Interjú elbeszélgetés
Gyakorlati interjú

Kiválasztási folyamatunk

A személyes találkozó egy elbeszélgetéssel kezdődik, melyen a Team Leader csapat egyik tagja, valamint a HR képviselteti magát. Ezt követi a gyakorlati kör, mely a pozíciótól függően a gépészműhelyben vagy a villamos laborban zajlik. Ezen vezető mérnök kollégáink gyakorlati feladatokat adnak a jelentkezőnek, aki így jobban beleláthat a munka jellegébe, és természetesen felteheti a nyitva maradt szakmai kérdéseit.