HSA Group 2019 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

Húsz éve foglalkozunk munkaerő-közvetítéssel és –kölcsönzéssel Kelet-Magyarországon valamennyi szakterületen. Tapasztalt toborzási szakértőink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan lehetőséget találjanak az álláskeresőknek, amelyben hosszabb távon is jól érzik magukat. Menedzsereink ennek érdekében rendszeresen ápolják a személyes kapcsolatot a munkavállalókkal. Ha korrekt munkára vágysz, ahol a jogaidat becsülik és védik, nálunk a helyed!

Hol dolgozunk?

Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Budapest, Jászberény, Karcag, Cegléd, Szolnok, Békéscsaba, Szeged, Szentes, Szarvas, Románia (Nagyvárad)

Kiválasztási folyamatunk

"Megfelelő embert a megfelelő helyre." Ezen alapelv mentén végezzük munkánkat és kiválasztásainkat.

Kiválasztási folyamatunk

Az elküldött önéletrajz, tapasztalat és végzettség alapján kiajánljuk a számára legmegfelelőbb pozíciónkat, elsősorban a szakmai végzettségének megfelelően. Természetesen csak olyan pozíciókat tudunk a jelölt számára kínálni, amire felkérésünk és megkeresésünk van. A jelölt egy személyes interjú után rövid határidőn belül kerül kiértesítésre, hogy tudunk-e számára releváns ajánlatot adni. Munkáink közül az egyszerű betanított munkától a magasan kvalifikált pozíciókig tudunk a nálunk jelentkezők számára elhelyezkedési lehetőséget biztosítani-akár saját csapatunkba is.