Tungsram 2019 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudással
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Home office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Örökségünk az innováció- ezzel a jelszóval tér vissza a Tungsram magyarországi központú, innovatív, globáls márkaként a piacra.
A kezdetektől egészen a mai napig a Tungsram tudatosan dolgozott ki új megoldásokat a fő területén, a világítástechnikában és a villamosítás lehetőségeit keresve. Az autólámpa üzletág több mint 60 éve sikeresen szerepel a világpiacon.

#világítástechnika #innováció #120éveshagyomány #nemzetközi #talentungsram

Hol dolgozunk?

Gyere és ismerd meg milyen egy magyar székhelyű globális multinál dolgozni!
Dolgozz nálunk Budapesten, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Kisvárdán vagy Hajdúböszörményben, és dolgozz együtt kollégáinkkal a világ összes tájáról!

Kiválasztási folyamatunk

Ha megtaláltad az oldalunkon az ideális pozíciót, küldd el pályázatod az elérhetőségeiddel. Kollégáink egy rövid telefonos interjú során bemutaják neked cégünket és a pozíciót, felmérik eddigi tapasztalatod. Amennyiben kölcsönös az érdeklődés, személyes interjúkon találkozhatsz velünk és vezetőinkkel, előfordulhat, hogy házi feladatot is adunk. A folyamat 2-3 hetet vesz igénybe,a lépések között kollégáink folyamatosan tartják veled a kapcsolatot.

Amit még rólunk tudni érdemes

Játssz velünk! Nyerj gyárlátogatást! Tippeld meg, hogy mikor volt a H1 halogen autólámpák kísérleti gyártásának kezdő éve! Részletekért látogass el FB oldalunkra vagy keress minket a career@tungsram.com-on!