Coach4you 2020 Tavasz

  • GazdaságiTovábbi területek
  • Konferencia, tréning, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A Coach-4you kínálata

  • Business coaching 
  • Karrier coaching
  • Team Coaching
Business coaching-Üzleti sikereid, céljaidat eléréséhez hozzáértő támogatást kapsz, hogy a szükséges képességeid, készségeid, kompetenciáid felszínre kerüljenek.
Karrier coaching-Segítséget kapsz ha fontos döntés előtt állsz a karrieredben, ha szeretnél állást váltani, szülés után visszatérni a munka világába, valami új dologba kezdeni vagy egyszerűen feljebb lépni a ranglétrán.

Hol vannak a képzéseink?

Budapest, Dunakeszi, Szerencs

Felvételi folyamatunk

Elégedetlen vagy a munkáddal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő hivatást választottad?
Kipróbálnál valami újat?
Bizonytalan vagy az ötleteid megvalósítását illetően?
Friss diplomásként nem tudod, merre indulj?
Magasabb pozícióba szeretnél kerülni?
A karrier coaching a megoldás!

Felvételi folyamatunk

Talán már felismerted, hogy az általános jólléted nagyban függ a munkáddal kapcsolatos elégedettségedtől. Ha úgy érzed, nem vagy a helyeden, nem jó irányba halad a karriered, vagy egész egyszerűen, szeretnél feljebb lépni, akkor nagy segítséget nyújthat egy karrier coach. Nem összekeverendő a tanácsadóval, hiszen, ez utóbbival ellentétben, a coach nem mondja meg, mit tegyél. Ahelyett, hogy irányítana, rávezet, hogy miként tudod saját magad irányítani a karriered alakulását. Ennek eredményeként pedig sokkal tudatosabbá, magabiztosabbá válsz az életed ezen területén, emellett ambiciózusabb célokat tűzöl ki és valósítasz meg. Elégedett leszel, ez a cél!