Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 2018 Ősz

  • Pénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A szállítmányozás és a logisztika a szenvedélyünk. Nemcsak Európában, de a világ minden táján. A megbízhatóság, a kiváló szolgáltatási színvonal, a költséghatékonyság és a fenntarthatóság központi szerepet tölt be a logisztikában. Ezen értékek mellett köteleztük el magunkat.  Legyél részese Te is ennek a több, mint 500 éves múlttal rendelkező, határokon átívelő hálózatnak! Sikerünk közös, hiszen szívügyünk!

Hol dolgozunk?

A Gebrüder Weiss 7000 munkatársával, 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,55 milliárd eurót meghaladó éves forgalmával (2017) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik. A cég 28 éve van jelen a magyar piacon. A közúti szállítmányozásra és komplex logisztikai szolgáltatásra szakosodott magyarországi leányvállalat a német és az osztrák kirendeltségek után a harmadik legnagyobbnak számít a vállalatcsoporton belül.

Kiválasztási folyamatunk

Gazdasági, pénzügyi és műszaki végzettséggel jó eséllyel pályázol nálunk. Téged várunk! Nézz körbe ajánlataink között!