Valeo Siemens Automotive Hungary Kft. 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszaki
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Valeo-Siemens vegyesvállalat 2016. december elsején alakult. A vállalat világszerte az elektromos és hibrid gépjárművekhez fejleszt és gyárt alkatrészeket.
A világszerte több mint 1600 főt foglalkoztató vállalat magyarországi telephelye Veszprémben található. A gyárban fedélzeti töltő, inverter és elektromos hajtáslánc összeszerelése és tesztelése zajlik.

Hol dolgozunk?

Veszprém 
A királynék városa a Séd patakot övező dombokon és völgyekben terül el, három kistáj találkozásánál: északról a Bakony hegyvonulata, délről a Balaton-felvidék, keletről pedig a sík Mezőföld északnyugati nyúlványa által határolt. 
Veszprém Budapest felől közúton az M7-es autópályán, majd Székesfehérvárnál a 8-as főútra letérve érhető el, Győr felől a 82-es, Graz-Körmend felől a 8-as főúton közelíthető meg.

Kiválasztási folyamatunk

Beérkező önéletrajzok feldolgozását követően felvesszük a kapcsolatot azon jelentkezőkkel, akik számára megfelelő pozíciót tudunk ajánlani.
Rövid telefonos beszélgetést követően tudjuk szervezni a személyes interjúkat.