Helen Doron English Hungary 2020 Tavasz

  • SSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Tanfolyam, Nemzetközi képzés, Nyelvi képzés,

Mivel foglalkozunk?

A Helen Doron oktatási csoport célja, hogy alapjaiban frissítse fel a gyermek és ifjúsági oktatást az egész világon. A gyermekkori fejlődést gondoskodással, szakértelemmel, kreativitással és állandó újításokkal támogatjuk. Lépésről - lépésre felépített tananyagaink 3 hónapos kortól 19 éves korig kínálnak élmény- és tevékenységközpontú, az összes érzékszervet megmozgató izgalmas angolórákat.

Hol vannak a képzéseink?

Angoltanárokat keresünk országszerte, oktatóközpontjainkba!
Ha felsőfokon beszélsz angolul, szereted a gyerekeket, a jó fizetést, a rugalmas időbeosztást és szeretnél egy fiatalos csapat angoltanárává válni, akkor nálunk a helyed!

Kit keresünk?
Olyan elhivatott, kreatív, lelkes és energikus személyeket, akik igénylik a folyamatos szakmai fejlődést.

Mire számíthatsz?
Jól bevált módszertan, folyamatos szakmai támogatás, képzések, hosszútávú munka.

Felvételi folyamatunk

Tanárképzésünk öt napos, melyet két szakaszra osztunk. A bevezető szakaszban, mely két napig tart, tanárjelöltjeink betekintést nyernek tananyagainkba, módszertanunkba és a tanárképző oktató folyamatos visszajelzése mellett gyakorlatközpontú képzésben vesznek részt. Ezután a harmadik napon az alkalmas jelöltek átléphetnek a második szakaszba, amely magában foglalja a módszertan alapos megismerését, gyakorlati bemutatókat és írásbeli feladatokat.

Felvételi folyamatunk

  • Amennyiben azon a területen, ahol szeretnél tanítani már működik Helen Doron Oktató Központ vagy Oktató Stúdió, úgy az az intézmény dönti el, hogy kit küld el a képzésre és kivel fog együtt dolgozni. Ebben az esetben minden alkalommal a nyelviskola vezetővel érdemes felvenni a kapcsolatot, illetve a jelentkezéseket is a részére továbbítjuk.
  • Ha azon helyszínen, ahol a tanárjelölt tanítani szeretne nem működik Helen Doron Oktató Központ, akkor SET tanárként (Self-Employed Teacher) is van lehetőség Helen Doron módszerrel angolul tanítani. Ez esetben az országos központba kell jelentkezni, és az alkalmassági vizsgát is a Központ fogja elvégezni.