banner_801_b1813.png

Cofidis Magyarországi Fióktelepe E29

  • InformatikaiGazdasági
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolFrancia
  • Home office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Felejts el mindent, amit az „élére vasalt” banki világról hallottál! Csatlakozz egy jó hangulatú, családias csapathoz versenyképes fizetés mellett. Dolgozz nálunk, ha érdeklődsz a pénzügyi terület iránt, fontos neked a szakmai fejlődési lehetőség és szívesen teszel ügyfeleink elégedettségéért!

Hol dolgozunk?

Budapesti telephelyen dolgozunk, a Nordic Light Irodaházban ( XIII. kerület Váci út 96-98. ). Ezen kívűl hét vidéki városban rendelkezünk kereskedelmi képviselettel: Győr, Kecskemét, Szeged, Szombathely, Miskolc, Debrecen, Pécs.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat a hirdetéstől a felvételig több lépésben valósul meg, ez általában a betöltendő pozíciótól függ. Video interjúk, személyes interjúk, szakmai tesztek, kompetencia mérések segítik az ideális jelöltek megtalálását.

Aktivitások a helyszínen

Hihetetlen munkatársainkkal közösen bemutatjuk a Cofidist, mint az online hitelek specialistáját. Információkat adunk az állás és karrier lehetőségeinkről, a mindennapi életről. Keress meg minket az E29-es standnál.

Te vagy a mi emberünk, ha...

Szeretnél egy jó hangulatú csapat tagja lenni. Lelkesen fogadod a kihívásokat, motivált vagy, és van benned egy jó nagy adag tenni akarás. Nyitott vagy a szakmai fejlődésre, és arra, hogy karriercéljaidat egy nemzetközi cégcsoportnál valósítsd meg.

Tudtad-e?

  • 2018-ban Kutyaszemmel néven indítottunk országos kampányt a menhelyi kutyák támogatására, illetve a felelős állattartás ...

Tudtad-e?

  • 2018-ban Kutyaszemmel néven indítottunk országos kampányt a menhelyi kutyák támogatására, illetve a felelős állattartás elősegítésére. Ha elkötelezett híve vagy az ember leghűségesebb társának és szívesen tennél érte, mi munkáltatóként támogatni fogunk benne!Bővebben: https://www.cofidis.hu/kutyaszemmel A négylábúakon túl küzdünk az esélyegyenlőségért és a pénzügyi tudatosság fejlesztéséért.

Kollégáink a helyszínen

  • Koltai Katalin HR munkatárs
  • Bordás Dóra HR szervezési munkatárs
  • Cserpes Éva HR munkatárs

Kollégáink a helyszínen

Koltai Katalin

HR munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Fordulj hozzám bizalommal, ha a Cofidis mint munkáltató felkeltette az érdeklődésedet. Ha pedig még nem keltette fel, akkor még inkább várom a megkeresésedet, hogy elmondjam, miért is jó a Cofidisnél dolgozni.

Bordás Dóra

HR szervezési munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Keress bizalommal bármivel kapcsolatban, amit tudni szeretnél a Cofidisről. Akár szakmai kérdésed van, akár csak kíváncsi vagy egy hihetetlenül jó csapatra találkozzunk a Cofidis standnál.

Cserpes Éva

HR munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kiválasztással kapcsolatos minden kérdésben rendelkezésre állok.

Aktuális állásajánlatok
Online ügyfélkapcsolati tanácsadó 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
Kontroller 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Termékmenedzser 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Területi képviselő -- Miskolc 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Risk Controller 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Szenior könyvelő 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Telefonos értékesítési munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyar