Market Csoport 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszakiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

A 22 éves múlttal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonú Market Építő Zrt. közel 50 beruházást valósít meg évente. Egyedülálló anyagok és technológiák használatával a magasépítés teljes spektrumát professzionálisan lefedi. „Tudásunk változik, tapasztalatunk nő, elkötelezettségünk állandó. Elhivatottságunk a védjegy: építeni szeretünk.”

Hol dolgozunk?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

1. A beérkezett pályázatokat feldolgozzuk, elbíráljuk és a nyitott pozícióban kiírt elvárásoknak megfelelő pályázókkal felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a pályázat a kiírt elvárásoknak nem felel meg, külön értesítést nem küldünk.

2. Kapcsolatfelvétel esetén egy rövid telefonos beszélgetés keretében egyeztetünk a részletekről és a személyes interjú időpontjáról.

3. A személyes interjún a HR-es kolléga és a szakmai vezető fogadja a jelölteket, ahol egy beszélgetés keretében kerül sor a szakmai tapasztalatok, valamint a megszerzett tudás bemutatására.

4. Sikeres interjú után a következő interjún a kiválasztási folyamat utolsó állomásaként kerül sor az ajánlattételre, a kölcsönös megállapodásra.

5. Interjún megjelent pályázóinkat telefonon, vagy levélben tájékoztatjuk pályázatuk kimeneteléről