Budapesti Metropolitan Egyetem 2017 Ősz

 • InformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • Angol

Mivel foglalkozunk?

A METU Magyarország legnagyobb magánegyeteme, egyik legfontosabb értékünk a tapasztalt és sokszínű vállalati közösségünk! Nálunk minden olyan üzleti terület megtalálható, ami egy nemzetközi nagyvállalat részét is képezi. Rendszeresen keresünk új tehetségeket ügyfélszolgálati, marketing, pénzügyi,üzemeltetési és IT területeinkre.
Esetleg karrierváltásban gondolkodsz? Neked találtuk ki a METU JUMP junior programozó képzésünket, állás garanciával!

Hol dolgozunk?

 • Nagy Lajos király úti Campus
  Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9, 1148

 • Rózsa utcai művészeti Campus
  Budapest, Rózsa u. 4, 1077

 • Rottenbiller utcai művészeti Campus
  Budapest, Rottenbiller u. 17-19, 1077

 • Egressy úti Campus
  Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9, 1148

Kiválasztási folyamatunk

Annak érdekében, hogy számodra is érthető legyen, mi történik az álláspályázatod benyújtását követően, az alábbiakban bővebb információt olvashatsz szervezetünk toborzási-kiválasztási folyamatáról. Ez a leírás az esetek többségére érvényes, de az adott pozícióhoz igazítva előfordulhat eltérő toborzási-kiválasztási folyamat is.

Kiválasztási folyamatunk1. LÉPÉS

Pályázat benyújtásának módja

Az egyes pozíciókra az allas@metropolitan.hu e-mail címen lehet jelentkezni. Kérjük, hogy a megpályázott pozíciót feltétlenül jelöld meg az e-mail tárgymezőjében. Minden esetben szakmai önéletrajzzal lehet hozzánk pályázni, illetve bizonyos pozícióknál komplex pályázati anyagot kérünk. Ez a következőket tartalmazza: szakmai önéletrajz, motivációs levél, bérigény megjelölés.

Amennyiben az álláshirdetésben nincs külön megjelölve, nem szükséges végzettséget igazoló dokumentumot és nyelvvizsga-fénymásolatot csatolnod a jelentkezéshez. A beérkezett pályázatokra a METU levelezőrendszere egy automatikus válaszüzenetet küld. Tapasztalataink szerint a gmail-es postafiók ezeket automatikus válaszüzenetet küld. Tapasztalataink szerint a gmail-es postafiók ezeket az üzeneteket sajnos nem fogadja.

 

2. LÉPÉS

Önéletrajzok szűrése, előszűrés

Egy-egy pozícióra számos jelentkezés érkezik, ezért az önéletrajzok feldolgozása 2-3 hetet is igénybe vehet. Az önéletrajzok szűrése folyamatosan történik. Már ebben a szakaszban együttműködik a HR Igazgatóság az érintett szervezeti egységgel (ahová az új munkatársat keressük), hogy a lehető legmegfelelőbb jelölteket hívjuk be személyes interjúra.

Az önéletrajzok szűrését követően, az adott pozíció elvárásainak leginkább megfelelő jelöltekkel felvesszük a kapcsolatot. Néhány esetben telefonos interjú előzi meg a személyes találkozást, ami előszűrőként funkcionál.

3. LÉPÉS

Kiválasztás (személyes interjúk, tesztelés)

A személyes interjún a HR Igazgatóság munkatársa és az adott szervezeti egység vezetője / képviselője vesz részt. Az interjún megismerik a jelentkezőt, feltérképezik motivációját, eddigi szakmai tapasztalatait, és a jelöltnek is lehetősége van a pozícióról pontos információkat szerezni.

Amennyiben a pozíció megköveteli, sor kerülhet második / harmadik körös interjúra is, ami lehetővé teszi a jelölt mélyebb megismerését. Bizonyos pozíciók megkívánják, hogy tesztfeladatokkal is felmérjük a jelentkezők tudását. Ezekre a tesztekre rendszerint a személyes interjúkat megelőzően kerül sor.

4. LÉPÉS

Az interjúk kiértékelése

Az interjúk kiértékelését követően kiválasztjuk a METU szervezeti kultúrájához, a pozícióhoz és az elvárásokhoz legjobban illeszkedő jelöltet. A kiválasztott jelöltet a HR Iroda értesíti a kiválasztás eredményéről, valamint ajánlatot is tesz. Amennyiben a jelölt elfogadja ajánlatunkat, további információkat kap a munkaviszony-létesítés, munkába lépés körülményeivel kapcsolatban. A folyamat lezárásaként minden jelentkezőt e-mailben kiértesítünk a kiválasztás lezárásáról. A sikertelenül pályázók önéletrajzát – amennyiben a pályázó erről másképpen nem rendelkezik – adatbázisunkban megőrizzük egy esetleges jövőbeli együttműködés reményében.