MP Solutions Kft. 2017 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Szakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

Nálunk mindig Te állsz a középpontban, legyél ügyfél, jelölt vagy a csapatunk tagja! 
Miben vagyunk mások? Folyamatosan keressük az innovatív és rugalmas megoldásokat.
A jelentkezés után a kapcsolattartás folyamatos, az ajánlott pozíciók pedig valóban relevánsak - nem vesztegetjük az idődet, ezért valódi alternatívákkal ismertetünk meg az elhelyezkedéssel kapcsolatos döntésed meghozatalához. Extráink: álláskeresési támogatás és karriertanácsadás.

Hol dolgozunk?

Partnereink között nagy nemzetközi vállalatok, illetve magyar kis- és középvállalatok egyaránt megtalálhatóak.

Kiválasztási folyamatunk

A beérkezett pályázatok feldolgozása után a kiválasztás során szakterületi specialistáink bevonásával, valamint pszichológiai, személyiségalapú tesztekkel többszörös szűrésnek vetjük alá a pályázókat.

Kiválasztási folyamatunk

Először telefonon, majd személyesen beszélgetünk a pályázókkal (átbeszéljük a korábbi szakmai pályafutás mérföldköveit, felmérjük a szakmai kompetenciát, készségeket és személyiségjegyeket; ismertetjük a lehetőséget, -ket melynek tükrében egyeztetünk a motivációs tényezőkről, váltási szándékról és a továbblépés menetéről). Amennyiben a betöltendő pozíció megkívánja, speciális teszteken (pl. értékesítési, stressztűrő-képességi, monotonitástűrési) is részt kell venniük a jelölteknek. Ezután kerül sor a reménybeli személyes találkozóra a megbízó partnerünk vezetőivel. Az ügyféltalálkozók szervezése és utókövetése során mindkét féllel folyamatos kapcsolatot tartunk, a megbízói mellett a jelölt érdekeket is szem előtt tartva.