Strabag Általános Építő Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiGazdasági
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A vállalkozói gondolkodás a hazai és a nemzetközi piacok szükségleteihez igazodik. A STRABAG tevékenységi köre olyan sokoldalú, mint a kihívások, amelyeket elénk állítanak. A STRABAG teljesítési spektruma az egyedi, mérték utáni teljesítésektől a teljes megoldásokig terjed, mindezt egy kézből - a kis megbízásoktól a látványos nagyprojektekig.
Az építőipar teljes vertikumát felölelve dolgozunk a mindennapokban a közös és eredményes jövőért!

Hol dolgozunk?

A konszern mint vezető építőipari szolgáltató Közép-és Kelet-Európában több,mint 500 helyszínen több,mint 74.000 főt foglalkoztat,építőipari szolgáltatásainak értéke közel 14 milliárd euró.
Magyarországon 5 régióban rendelkezünk telephelyekkel,a munkavégzés országos. A cég székhelye Budapesten az Infóparkban található,ahol egy színvonalas, modern,parkosított környezetben elhelyezkedő irodaházban dolgozunk,ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető!

Kiválasztási folyamatunk

Az építőiparban szeretné kibontakoztatni karrierjét? Nálunk sok út áll nyitva Ön előtt!
Friss diplomával keresi helyét a munka világában? Már megszerezte első gyakorlati tapasztalatait, vagy tovább szeretne fejlődni szakmájában? 
A műszaki vagy gazdasági végzettséggel, érettségivel, illetve építőmérnöki, épületgépészeti, gazdasági mérnöki vagy üzemgazdasági szakirányú végzettséggel rendelkező munkavállalókat örömmel várjuk a STRABAG-nál.

Kiválasztási folyamatunk

A jelentkezéseket a strabag.hu oldalon várjuk minden kedves jövőbeli munkatársunktól, ahol általánosságban is jelentkezhet, vagy közvetlenül pályázhat valamelyik általunk meghirdetett állásra. 
Nyitott pozícióinkkal a strabag. hu karrier oldalan, a profession.hu oldalon találkozhat!
Kiválasztási folyamatunk a pozíciótól és a felelősségi körtől függően egy illetve több körösek. A jelentkezőket a folyamatról, és annak alakulásáról folyamatosan tájékoztatjuk, visszajelzéseket küldünk részükre. Egyes pozícióknál sor kerül igénybe vesszük egy nemzetközi cég személyi kompetencia elemzését, erről is részletes tájékoztatást kap a jelentkező.