Up2You Nyelviskola

  • Tanfolyam, Nyelvi képzés,

Mivel foglalkozunk?

Egyéni oktatást nyújtunk, egyedi igényeknek megfelelő tanrenddel - rugalmasan, szabadon.

Hol vannak a képzéseink?

Nyelviskolánk jól megközelíthető helyen, a belvárosban, a Ferenciek tere 7-8. szám alatt működik.

Felvételi folyamatunk

Próbaóránkon megmutatjuk, hogyan fejlesztheti hatékonyan nyelvtudását, felmérjük jelenlegi tudásszintjét szóban és írásban is, valamint saját céljainak megfelelő, egyéni tantervet kap tőlünk!

Módszerünk lépésről lépésre:

1. Szintfelmérés
2. Nyelvi Edzésterv
3. Tanulás
4. Gyakorlás és kommunikáció
5. Konzultációk
6. CÉL

Felvételi folyamatunk

A legelső, ingyenes órán:
1. Mindenekelőtt felmérjük az Ön jelenlegi nyelvtudását egy szintfelmérő teszttel, hogy megtudjuk, milyen szinten áll.
2. Kitűzzük az elérni kívánt célt (milyen szintre szeretné emelni tudását), és közösen meghatározzuk az annak eléréséhez szükséges időtartamot – az Ön időbeosztásának megfelelően.
3. Mindezek alapján összeállítunk Önnek egy teljesen egyéni, személyre szabott, komplett Nyelvi Edzéstervet, amely részletesen tartalmazza nyelvtanulásának lépéseit.

A tanulás során:
4. Ön az egyénileg kialakított Nyelvi Edzéstervet követi, saját tempójában, saját időbeosztásának megfelelően. Tanulását tanáraink folyamatosan támogatják: magyarázatokkal, szóbeli gyakorlatokkal, ellenőrzéssel, stb. Ezenkívül minden felmerülő kérdésben a segítségére vannak, szinte magántanári szerepben, mindig egyénileg foglalkoznak Önnel.
5. Tanáraink figyelemmel kísérik fejlődését, és segítenek, hogy kijelölt célját az előre megbeszélt időtartamon belül érje el. A Nyelvi Edzésterv egyes lépéseit ennek megfelelően ütemezik, a feladatok felosztását a rendelkezésre álló időtartam figyelembe vételével alakítják ki.

Végül:
6. Ön sikeresen eléri a célját!

Aktivitások a helyszínen

A rendezvény helyszínén a Tanácsadó Területen találkozhattok velünk, ahol személyre szóló tippeket kaphattok tőlünk a karrierépítéshez. A tanácsadások szabad időpontjaival kapcsolatban a hvgallasborze.hu/programok fül alatt tájékozódhatsz. A HVG Állásbörzén kívüli időszakban keress minket bátran a lent feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Kollégáink a helyszínen

  • Mezei Dávid Angol, német koordinátor
  • Ballagó Szilvia Vezető angoltanár
  • Szabó-Szontágh Lúcia Angoltanár, IELTS felkészítő

Kollégáink a helyszínen

Mezei Dávid

Angol, német koordinátor Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Nyelvtanulással kapcsolatban gyakorlatilag bármivel. “Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.„

Ballagó Szilvia

Vezető angoltanár Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Angol nyelvoktatással, angol nyelvtanulással kapcsolatos tanácsadással, angol nyelvű állásinterjúra való felkészítéssel kapcsolatban. "12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Szabó-Szontágh Lúcia

Angoltanár, IELTS felkészítő Mivel kapcsolatban kereshetsz?

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat."

Aktuális képzések
Egyéni angol tanfolyam Tanfolyam, Nyelvi képzés,
Egyéni német tanfolyam Tanfolyam, Nyelvi képzés,
Egyéni francia tanfolyam Tanfolyam, Nyelvi képzés,
Idegennyelvű állásinterjúra felkészítő tréning Nyelvi képzés,
IELTS felkészítés Tanfolyam, Nyelvi képzés,