NEXON A13

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

Szakmánk a munkavállalók vállalati életútjának támogatása, a bér- és humánügyvitel. Ez az, amit szeretünk csinálni, és amiben Magyarországon a legjobbak vagyunk. A NEXON egyszerre stabil és innovatív vállalat, komoly szakmai múlttal, óriási lehetőségekkel. Törődünk munkatársainkkal, rendszeres sport, szabadidős és egészség-megőrzési programjaink vannak. Új ember- és környezetbarát LEED Gold-minősítésű irodaházunkat 2017. őszén vettük birtokba!

Hol dolgozunk?

  • NEXON Központ - 1138 Budapest, Váci út 185.
  • Győri Outsource iroda - 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 26. V. emelet
  • Nyíregyházi Outsource iroda - 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 3. 
  • Veszprémi Outsource iroda - 8200 Veszprém, Ádám Iván u. 2. 

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk több fordulós, a körök pontos száma a betöltendő munkakörtől függ. A jelentkezőnek rendelkeznie kell az adott munkaköri elvárásoknak megfelelő szaktudással, szakmai tapasztalattal, számítógépes ismerettel, nyelvismerettel, valamint kompetenciákkal. Ennek mérésére többféle eljárás kerülhet alkalmazásra, pl. általános kompetencia alapú interjú, szakmai interjú, szakmai teszt, munkapróba feladat, értékelő központ.

Aktivitások a helyszínen

Zöld vállalat vagyunk!
HR-szoftvereink fejlesztési iránya - digitalizáció, papírmentesség, mobil applikáció - csökkenti a környezet terhelését. Új irodaházunk okos épület környezettudatos megoldásokkal. 
Látogass meg minket az A13-as standon, posztold a NEXONGREEN fal előtt készült fotódat és kitűzhetsz egy jelképes fát a falra! Annyi fát ültetünk, ahány jelkép a falon összegyűlik. Ültess Te is egy fát a NEXON-nal!

Amit még rólunk tudni érdemes

Azzal teremtünk értéket, hogy tudást és digitális megoldásokat
szállítunk azoknak, akik a saját üzletükre szeretnének összpontosítani. Szoftvereket fejlesztünk, folyamatokat digitalizálunk, akár teljes egészében átvesszük a bérügyviteli adminisztrációt, a beléptető rendszerek telepítésétől a bérszámfejtésig.

Egyedi tartalom

Azért dolgozunk, hogy cégünk az üzleti sikerek mellett a munkatársaink
számára a legjobb munkahely, partnereink számára pedig a legjobb
szolgáltató legyen.

Aktuális állásajánlatok
Bérszámfejtő 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Full Stack fejlesztő 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
POWER BI szakértő 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Üzleti elemző 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar