DXC Technology 2017 Ősz

  • Informatikai
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Új, de nem tegnap született a DXC Technology, mely a világ vezető, független informatikai szolgáltató vállalata. A technológiailag független, innovatív, globális szakértő gárdával és kiterjedt partneri szövetséggel rendelkező vállalat erőteljes új generációs IT szolgáltatásokat és megoldásokat kínál a világ 70 országában, hazánkban kb. 900 fővel. A DXC, mint üzleti transzformációs vállalat, közel 6 ezer versenypiaci és állami vállalatot támogat.

Hol dolgozunk?

Budapest, Vasvár, Rábahídvég és Debrecen

Kiválasztási folyamatunk

Cégünknél többkörös inerjúztatás zajlik és nincsenek speciális tesztek, sem Assessment Centerek. Hiszünk abban, hogy a kompetencia alapú interjúkra alapozva jó döntést tudunk hozni. 
Fontos, hogy az önéletrajzod tökéleteshez közeli legyen :), hiszen ez alapján alkotjuk rólad az első képet és döntjük el, hogy behívjunk-e egy interjúra. Lévén multinacionális cég, kérjük, hogy angol CV-t mindenképp tölts fel jelentkezésedhez.

Kiválasztási folyamatunk

Mitől lesz tökéleteshez közeli az önéletrajzod? Nos, attól, hogy rendezett, tartalmas (mit csináltál mikor és milyen cégnél/milyen iskolai projekt keretében). Kiváltképp fontos, hogy pályakezdőként is ossz meg mindent, ami jól jöhet egy állásinterjún (projektmunka, otthoni próbálkozások, gyakorlati helyek, külföldi tanulmányok). 

Az interjúkon érdemes őszintének és határozottnak lenni. Örökérvényű igazság: Add magad!

Sok sikert kívánunk álláskeresésedhez!