ReeFy 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A ReeFy egy innovatív állásmenedzsment rendszer, ami feltöltött önéletrajz nélkül, átlátható űrlapok kitöltése révén varázsolja könnyűvé és gyorssá az álláskeresést. A megadott adataidból formailag azonos önéletrajzokat generál, ezáltal a kiválasztási folyamatban a szubjektív faktorok okozta hátrányokat is elkerülheted. Az egyedi keresőmotorja kizárólag a Hozzád illő álláshirdetéseket jeleníti meg, így megtakarítva a kereséssel töltött időt.

Hol dolgozunk?

A ReeFy állásmenedzsment rendszerében regisztrált vállalatok országszerte hirdetnek álláslehetőségeket, melyek csak Rád várnak! A ReeFy rendszerében megadott adataid és elvárásaid alapján a számodra megfelelő pozíciók jelennek csak meg, ezáltal elősegítve álmaid munkahelyének megtalálását. A meghirdetett pozíciók és a csatlakozott vállalatok száma folyamatosan emelkedik, ezért regisztrálj már ma, hogy mielőbb elkezdhesd karriered építését!

Kiválasztási folyamatunk

A ReeFy nem egy állásportál, hanem egy komplett HR-menedzsment rendszer - így a munkaadókat a kiválasztás folyamatában is segíti. Álláskeresőként kizárólag a számodra megfelelő pozíciókat láthatod, ezáltal segítve Téged is a munkakeresés útvesztőjében. Amennyiben jelentkezel egy pozícióra, a kihirdető vállalat munkatársa megkapja a ReeFy által generált önéletrajzodat, amivel kezdetét is veszi a rendszer által támogatott kiválasztási folyamat.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztás minden esetben az adott vállalat hatásköre, azonban a folyamatot a ReeFy számos ponton támogatja. A Facebook oldalunkon rendszeresen megosztunk tippeket - többek között a személyes interjú elősegítése érdekében.