Belügyminisztérium 2018 Ősz

  • További területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetFrancia

Mivel foglalkozunk?

A Belügyminisztérium a KÖZIGÁLLÁS portál üzemeltetőjeként, a BVOP-val és az ORFK-val közös standon toborozza a közszférában elhelyezkedni kívánó álláskeresőket. Az érdeklődők információt szerezhetnek a közszféra álláspályázatairól és az önéletrajz adatbázisról a KÖZIGÁLLÁS portálon. Az ORFK és a BVOP tájékoztatást nyújt a rendészeti területről, képzési lehetőségekről. A standon személyesen önéletrajz is leadható.

Hol dolgozunk?

A kozigallas.gov.hu oldalon országos szinten jelennek meg közalkalmazotti és közszolgálati tisztviselői pályázatok.
Magyarország 29 büntetés-végrehajtási intézete várja a munkatársak jelentkezéseit, az Intézetek elérhetőségei a www.bvop.hu oldalon megtalálhatóak.
A rendőrség országos illetékességgel dolgozik, az ország minden megyéjébe keresünk kollégákat.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat közigazgatási szervenként eltérő, általában a megjelent álláspályázatokban feltüntetésre kerül.
Hivatásos jogviszony létesítésének feltételei: 18. életév betöltése, büntetlen előélet, érettségi megléte, eredményes alkalmassági vizsgálatoknak való megfelelés. A rendőrség komplex felvételi eljárása:fizikai,egészségügyi és pszichológiai alkalmassági vizsgálat, pályaorientációs elbeszélgetés, kifogástalan életvitel ellenőrzés.