Training360 2017 Tavasz

  • InformatikaiTovábbi területek
  • Szakirányú továbbképzés, Szakképzés, Konferencia, tréning,

Mivel foglalkozunk?


A Training360 célja, hogy a jövő oktatási kihívásainak is megfelelve piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára. A minősített oktatói bázissal rendelkező képzési központ az Office képzések, hivatalos IT tanfolyamok (Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, Java, Linux), IT vezetői képzések (ITIL®) és menedzsment tréningek mellett nemrégiben indította el a Yellowroad junior fejlesztő programot.

Hol vannak a képzéseink?

Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet

Felvételi folyamatunk

A felvételi eljárásban a jelentkezőknek az alábbiakat kell teljesíteniük:

- Két részből álló (angol, logikai), online teszt
- Interjú
- Assessment Centre

Felvételi folyamatunk

Két részből álló (angol, logikai), online teszt:

Angol teszttel mérjük a jelentkezők nyelvi készségeit, először írásban (később szóban is). Legalább középfokú nyelvtudást várunk el, hiszen a programozási nyelvek sajátosságaiból fakadóan erre egyébként is szükségük van, másrészt a cégeken belüli- valamint nemzetközi projektekben való részvétel miatt is fontos, hogy kommunikálni is képesek legyenek.
Logikai tesztünk a logikus és analitikus gondolkodást méri.

Interjú:

A teszteken továbbjutókkal egy interjú során ismerkedünk meg, ahol kommunikációs készségét, motivációit, elkötelezettségét, szóbeli angol nyelvtudását mérjük fel.

Assessment Centre:

Aki megfelelőnek bizonyul, annak az utolsó fordulón, egy több órás assessment centre során különböző feladatok elvégzésével kell bizonyítania rátermettségét. Csoportos (páros és csapat) feladatokon keresztül például a problémamegoldó-, együttműködő-, kommunikációs- és kezdeményezőkészség, strukturált gondolkodás, empátia, egyedi személyiségjegyeket figyeljük.