thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. 2019 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

A portfólió az acéltermékektől kezdve, a könnyű- és színesfémeken át, egészen a különböző ipari felhasználású műanyagokig terjed, amellyel képesek vagyunk eleget tenni az építő-, gép-, továbbá az autóipar támasztotta legmagasabb elvárásoknak is. Vállalatunk emellett az anyagok méretre vágásától a táblásításon, hasításon és daraboláson át a műszaki tanácsadásig terjedő csomaggal nyújt az ügyfelek igényeire szabott szolgáltatásokat.

Hol dolgozunk?

A cég a piacon egyedülálló szakértelmet és hozzáadott értéket, széles szolgáltatás- és termékválasztékot, valamint tanúsított minőséget biztosít ügyfeleinek országos lefedettséggel. A budapesti központi fedett raktárbázis és a további 7 vidéki telephely több mint 300 szakembere biztosítja vevőink rugalmas kiszolgálását, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Zalaegerszegen és a Győri Acélmegmunkáló Központban (Gönyű kikötő).

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk a megpályázott pozíciótól függ. Minden esetben számíthatsz a HR managerünkkel és egy szakmai vezetővel való beszélgetésre, egyes munkaköröknél pedig felső vezetői meghallgatásra.