Procter&Gamble Gyöngyös 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszaki
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Akadálymentesített munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Procter&Gamble a világ egyik legnagyobb nemzetközi vállalata. Kiváló minőségű termékei közé tartozik a Gillette, Old Spice, Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Braun, Blend-a-med, Always, Oral-B, Head&Shoulders, Always, Mr Proper.

A gyöngyösi gyárban Braun villanyborotvák és női epilátorok csomagolását, valamint Oral-B fogkefék összeszerelését végzik. A P&G biztos és hosszú távú munkalehetőséget, kiemelkedő karrierlehetőséget kínál.

Hol dolgozunk?

A gyöngyösi P&G jelenleg több mint 400 főt foglalkoztató gyárában a világ számos piacára állítanak elő kíváló minőségű Pampers pelenkát. 2017-től Braun villanyborotvák és női epilátorok csomagolását, valamint Oral-B fogkefék összeszerelését és gyártását végzik.
A P&G eddigi sikerességét ötvözve biztos és hosszú távú munkalehetőséget, továbbá kiemelkedő karrierlehetőséget kínál Gyöngyösön.

3200, Gyöngyös Jedlik Ányos utca 2-4. (Ipari Park)

Kiválasztási folyamatunk

Online jelentkezés

Sikertényezős teszt és probléma megoldó teszt

Személyes elbeszélgetések

Kiválasztási folyamatunk

Felvételi folyamat lépései:

1, Angol nyelvű önéletrajzodat küld el a csatlakozz.im@pg.com email címre

2, Regisztrálj karrieroldalunkon a kiküldött utasítás alapján

3, Adatok feltöltése, szűrőkérdések

4, Online sikertényezőket felmérő teszt, amelynek sikeres kitöltésében segít cégünk vállalatpolitikájának áttekintése (Alapértékeink, Alapelveink, Céljaink)

 https://us.pg.com/who-we-are/our-approach/purpose-values-principles
 https://downloads.pgwebtools.com/files/global-files/assessments-overview/PEAK_Performance_Assessment_Guide.pdf

5, Online problémamegoldó teszt, a feladat típusokról az alábbi linken szerezhetsz információt:https://downloads.pgwebtools.com/files/global-files/assessments-overview/Interactive_Assessment_Guide.pdf

6, Sikeres online tesztek után következnek a személyes elbeszélgetések, melyre általában pénteki napokon van lehetőség, így nem kell több alkalommal kifáradni a jelentkezőnek a céghez.