Green Fox Academy S2

  • Tanfolyam,
  • Állatbarát munkahelyLMBTQ barát

Mivel foglalkozunk?

A Green Foxban teljesen különböző szakmai hátterű embereket tanítunk meg programozni a nulláról egy szuperintenzív vagy munka mellett végezhető, részidős képzés keretein belül - hallgatóinkat ráadásul az elhelyezkedésben is segítjük. Büszkék vagyunk rá, hogy 4 éves indulásunk óta már több száz green foxos dolgozik az IT piacon!

Hol vannak a képzéseink?

Magyarország, Budapest
Csehország, Prága

Felvételi folyamatunk

A képzéseinkben való részvételnek nincsen klasszikus előképzettségi feltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az a középszintű angoltudás. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium:
- ha már van egy diplomád, legyen az bármilyen
- ha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson
... és fontos, hogy felső életkori határ nincs.:)

Felvételi folyamatunk

Szerintünk bárki meg tud tanulni programozni, de nem mindenki 4 hónap alatt. Alkalmasságod egy ötlépcsős kiválasztási folyamaton teszteljük, mert csak akkor szeretnénk felvenni, ha mi magunk is elhisszük, hogy végig fogod tudni csinálni a képzést.

1. Jelentkezés: Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videóinterjú: A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt: Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeid felmérésében segít minket. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 1 órát vesz igénybe.

4. Személyes interjú: A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged.

5. Szimuláció: Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezned.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján.:) Sok sikert!

Aktivitások a helyszínen

A standunknál felvételi próbainterjúval vár a kiválasztásért felelős pszichológusunk, ha pedig green foxos ajándékokra hajtasz, töltsd ki programozói quizünket!

Kollégáink a helyszínen

  • Palotás Petra Marketing Manager
  • Gyuris Dóra Marketing Manager
  • Ternovics Fruzsina Pszichológus, Selection Manager

Kollégáink a helyszínen

Palotás Petra

Marketing Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Fordulj hozzánk bizalommal a Green Fox Academy-vel és a képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseiddel!

Gyuris Dóra

Marketing Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Ternovics Fruzsina

Pszichológus, Selection Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális képzések
Junior programozó képzés Tanfolyam,