Pro Patria Electronics Mérnöki Szolgáltató Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszaki
  • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

Pro Patria működési területe az alkalmazott mikrohullámú K+F. A termékeinkhez tartozó szoftverek és szerkezeti-mechanikai megoldások is saját fejlesztéseink. Szakterületünkön a világ műszaki élvonalába tartozunk. Európa és Ázsia különböző országaiba szállítunk. Fejlesztéseink: 2D és 3D multi beam radar rendsz.; UHF/VHF és X sávú antenna és RF rendsz.;C2/C4 szoftver rendsz.; határvédelmi rendsz.; optikai rendsz. fejlesztése és integrálása;

Hol dolgozunk?

Cégünk székhelye és a munkavégzés helye Budapest, IX. kerület Könyves Kálmán krt. 12-14. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Szükség esetén parkolóhelyet biztosítunk.

Kiválasztási folyamatunk

Általában 3 körös a kiválasztási rendszerünk. 1. Önéletrajz; 2-3 személyes interjú; Az 1 személyes interjú alkalmával rövid ismerkedés után szakmai beszélgetés, ahol ismertetjük a jelentkezővel a megpályázott munkakör betöltésével kapcsolatos elvárásainkat (feladat és kompetencia lista), továbbá meghallgatjuk a jelölt korábbi tapasztalatait, a betöltendő munkakörrel kapcsolatos szakmai elképzeléseit. Több jelölt esetén 2 személyes meghallgatás.