Colas Hungária Zrt. 2017 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudással
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Colas magyarországi csapata az 1990-es évek óta vesz részt aktívan az ország építőipari beruházásaiban. Tevékenységünk kiterjed az autópálya- és hídépítésre, az útépítésre illetve felújításra, az árvízvédelmi töltések és műtárgyak építésére, valamint a közműhálózatok, nagy ipari létesítmények kivitelezésére, továbbá kőbányászatra és aszfaltelőállításra. Küldetésünk: magas műszaki színvonal biztosításával megbízható és minőségi munkát végezni.

Hol dolgozunk?

A cég székhelye Budapesten van, de az ország egész területén vannak telephelyeink: Dunaharaszti, Monor, Budaörs, Eger, Gyöngyös, Debrecen, Hódmezővásárhely, Tata, Székesfehérvár, Hatvan, Tállya, Tarcal, Szob, Nógrádkövesd, Eger, Kiskunfélegyháza. A kivitelezési projektjeink bárhol előfordulhatnak az ország teljes területén.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk során a hangsúlyt az egyéni értékek és igények felfedésére helyezzük, biztosítva, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb pozíciót és munkakörülményt tudjuk biztosítani. Ennek érdekében kompetencia alapú interjútechnikát alkalmazunk. A jelentkezőkből valós adatbázist hozunk létre, melyet folyamatosan monitorozunk. Számunkra fontos a tudás átadása, így a tapasztalt jelentkezők mellett, pályakezdőket is szívesen fogadunk.

Kiválasztási folyamatunk

Az első találkozás során a jelentkező HR-es kollégával találkozik, így minden esertben releváns és teljes körű információkat tudunk átadni már ezen beszélgetés alkalmával is. A következő alkalommal, a szakmai vezetővel való megbeszélésre kerül sor. A folyamat során szakmai és egyéb kompetencia tesztek kitöltésére is sor kerülhet. A kiválasztási folyamat minden esetben az összes jelentkező tájékoztatásával zárul.
Az önéletrajzokat és motivációs leveleket, bérigény megjelölésével az allas@colas.hu címre várjuk. Aktuális álláshirdetéseinkről minden esetben a www.colas.hu címen tájékozódhat.