Petend Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A PETEND munkaerő toborzással, kiválasztással és fejvadászattal foglalkozó vállalkozás, mely 2008 óta van jelen a magyar és az európai álláspiacon. 

Megbízóink többsége ismert márkanév, akik számára folyamatosan kutatjuk a potenciális jelölteket az IT szektorban Magyarországra és külföldre, JUNIOR, SENIOR és VEZETŐI pozíciókba egyaránt. Tudj meg rólunk többet, beszélgess velünk személyesen a számodra érdekes pozíciókról a E40-es standon!

Hol dolgozunk?

Budapest
Belgium (Brüsszel)

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk a megbízó cég igényeihez igazodik, de jellemzően egy telefonos előszűrésből, személyes találkozóból (ha a jelölt Magyarországon tartózkodik), és végül az ügyfélnél történő bemutatkozóból (interjú) áll. Ha szeretnél többet megtudni az aktuális üres pozícióinkról, látogass el oldalunkra, vagy böngéssz a HVG Állásbörze weboldalára feltöltött ajánlataink között!