KFC 2019 Tavasz

  • Pénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

1930-ban Harland Sanders ezredes megnyitotta első éttermét: "Teljes odaadással, és legjobb tudásod szerint tedd, amibe belevágtál." Ez az alapelv sikerünk záloga, bíznak bennünk és jól érzik magukat nálunk. A KFC az AmRest Kft. egyik legdinamikusabban fejlődő márkája. Száznál is több országban vagyunk jelen, hazánkban pedig jelenleg 50 étterem üzemel több mint 20 városban, de ez a szám folyamatosan emelkedik. Légy Te is részese növekedésünknek!

Hol dolgozunk?

Békéscsaba
Budaörs
Budapest
Debrecen
Dunaharaszti
Dunakeszi
Eger
Gödöllő
Győr
Kecskemét
Maglód
Miskolc
Nyíregyháza
Pécs
Siófok
Solymár
Sopron
Soroksár
Szeged
Székesfehérvár
Szigetszentmiklós
Szolnok
Szombathely
Tata
Vác
Vecsés
Veszprém
Zalaegerszeg

Kiválasztási folyamatunk

Csatlakozz a hazánkban folyamatosan bővülő éttermeinkhez és építs karriert!

Kiválasztási folyamatunk

Éttermi dolgozó

A jelentkezési űrlap kitöltését követően emailben vagy telefonon felvesszük a kapcsolatot minden egyes jelentkezővel. Kiválasztjuk közösen, hogy melyik étterem lenne a legmegfelelőbb és leegyeztetünk egy személyes interjú időpontot az adott lokáció vezetőségével. Az interjú kimenetele minden esetben a helyi managerek közös döntése.

Managerek

A jelentkezési űrlap kitöltését követően emailben vagy telefonon felvesszük a kapcsolatot minden egyes jelentkezővel. A pályázatok előszűrése után első lépésként telefonos interjúk zajlanak, melyek sikeres kimenetelét egy személyes találkozó követ. A harmadik forduló során már az illetékes területi vezetővel találkozik a jelöltek egy szűkebb köre. Ha a folyamat pozitív eredménnyel zárul, akkor utolsó lépcső a konkrét ajánlattétel és annak elfogadása.