JYSK C17

  • GazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

„Az otthon felszereléséhez mindent” árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc alapítója és tulajdonosa a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen. A JYSK-csoportnak ma mintegy 2.700 áruháza van 51 országban, Magyarországon 2005 óta 80 áruházat nyitottunk. 
Dánul a „JYSK” olyan dolgot vagy személyt jelöl, ami vagy aki a Jütland-félszigetről származik, csak úgy mint a JYSK alapítója Lars Larsen.

Hol dolgozunk?

Az ország teljes területéről keressük a jövő vezetőit áruházvezetői és területvezetői gyakornoki programunkba, valamint a budapesti központi irodánkba.
Áruházvezetői gyakornoki programunk novemberben kezdődik és a sikeres augusztusi záróvizsgát követően a résztvevők lehetőséget kapnak értékesítési csoportvezetői vagy áruházvezetői munkakör betöltésére a lakhelyük 60km-es vonzáskörzetén belül. 

Kiválasztási folyamatunk

A JYSK-nél hiszünk abban, hogy a tapasztalat mellet legalább olyan fontos a hozzáállás és a személyiség. Kiválasztásaink során kompetencia és viselkedés alapú interjúkat csinálunk, amit munkakörtől függően különböző tesztekkel és felmérésekkel egészítünk ki. Vezetői gyakornoki programjainkhoz nyitott, proaktív, meggyőző személyiségű tehetségeket keresünk akik képesek a tanultakat gyakorlatba is áthelyezni.
Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamataink telefonos interjút követően 2 fordulós személyes interjúkból valamint munkakörtől függően különböző tesztek kitöltéséből állnak.
DISC alapú magatartásprofil kérdőívet, Cubik problémamegoldó tesztet, valamint egy komplex Hogan elemzést használunk a vezetői munkakörökben. 

Értékesítők - 1. interjú az Áruházvezetővel majd a Területi vezetővel (DISC, Cubiks opcionális)
Értékesítési csoportvezetők - 1. interjú az Áruházvezetővel majd a 2. interjú a Területi vezetővel és a HR vezetővel (DISC, Cubiks)
Áruházvezetők - 1. interjú a Területi vezetővel majd ezt követően a 2. forduló a HR vezetővel és a Kereskedelmi vezetővel (DISC, Cubiks)
Területi vezetők - 1. interjú a régió kereskedelmi vezetőjével, majd a 2. interjú a HR vezetővel, a Kereskedelmi vezetővel és az Országos vezetővel (DISC, Cubiks, Hogan tesztek valamint case study prezentáció)

Áruházvezető gyakornokok - 1. interjú a Területi vezető gyakornokkal, majd ezt követően a 2. forduló a HR vezetővel és a Kereskedelmi vezetővel (DISC, Cubiks, case study)
Területi vezető gyakornokok - 1. interjú a HR vezetővel, majd a 2. interjú a HR vezetővel, a Kereskedelmi vezetővel és az Országos vezetővel (DISC, Cubiks, Hogan tesztek valamint case study prezentáció)

Aktivitások a helyszínen

Az állásbörzén találkozhatsz gyakornokainkkal, területi vezetőinkkel és a központi irodánk társfunkcióinak képviselőivel. Ők első kézből tudnak tájékoztatást adni arról, hogy milyen a JYSK-nél dolgozni, és milyen lehetőségekkel találkoztak eddigi JYSK-ös pályájuk során. Őszintén elmondják neked  mi kellett ahhoz, hogy sikeresek legyenek a munkájukban és karriert építsenek egy Skandináv vállalatnál. 

Aktuális állásajánlatok
Üzletvezető gyakornok - Veszprém 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető gyakornok - Kecskemét 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető helyettes - Veszprém 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető helyettes - Dunaújváros 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető helyettes - Paks 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető helyettes - Szekszárd 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Üzletvezető helyettes - Kisvárda 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Veszprém 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Vác 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Budapest (XXI. ker.) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Pápa 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Tököl 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - Vecsés 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - raktáros - Baja 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - raktáros - részmunkaidős (6 órás) - Budapest (XVII. ker.) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - raktáros - Kazincbarcika 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - raktáros - Székesfehérvár 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Eladó - raktáros - Veszprém 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar