FUTUREAL Management Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Futureal a közép-európai régió vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Eddig több mint 350.000 négyzetméternyi fejlesztésünk készült el hazánkban, Romániában és Lengyelországban. Az ingatlanfejlesztés szinte összes területén aktívak vagyunk (lakás, iroda, kereskedelmi ingatlanok), zászlós projektünk a több hazai és nemzetközi díjat elnyert városrehabilitációs program: a Corvin Sétány.


Hol dolgozunk?

A Futureal központi irodája Budapesten, a Corvin negyedben található. Ez a helyszín nem csak azért izgalmas, mert BKV-val és autóval is gyorsan megközelíthető, hanem azért is, mert a városrész mai arculatát a Futureal álmodta meg és alakította ki az elmúlt évtizedben.

A cégnek további irodái vannak: Varsóban és Bukarestben.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk gyors és hatékony. 1 körben a szakmai vezetővel és  a HR munkatárssal találkozik a jelölt. 2. körben pedig az adott terület igazgatójával, ahol már bértárgyalást is folytatunk és akár meg is egyezünk a jelöltekkel. A kiválasztási folyamatunk átlagosan 1 hetet vesz igénybe. Mindenkinek visszajelzünk a pályázatáról.